Εταιρικό προφίλ

Ποια είναι στα αλήθεια η ομάδα του patrasgossipnews.gr ?

Η πρώτη εμφάνιση του στο διαδικτυακό χώρο έγινε το Δεκέμβριο του 2010 , με εμπνευστή τον Ηλία Τσίπα . Τη συνέχεια ούτε εμείς οι ίδιοι την φανταζόμασταν , αφού το “ταξίδι” ήταν συναρπαστικό και γεμάτο από νέες εμπειρίες , συνεργασίες και απρόβλεπτες καταστάσεις .

Από την πρώτη στιγμή επιλογή μας ήταν να εστιάσουμε στην lifestyle πλευρά της είδησης , με επίκεντρο την Πάτρα , ξεφεύγοντας από την σκληρή καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε σήμερα .Με μοναδικό σύμμαχο την μπόλικη τρέλα που κουβαλάμε για δημιουργία , τρέλα για εκφραστικότητα , τρέλα για επικοινωνία με όλους εσάς που μας διαβάζετε και συντάσσεστε μαζί μας , πετύχαμε το ακατόρθωτο . Μέσα σε χρόνο dt εξελιχθήκαμε στο πιο δημοφιλές μέσο ενημέρωσης – στο συγκεκριμένο στυλ – της Αχαϊκής πρωτεύουσας , με χιλιάδες αναγνώστες να μας ακολουθούν καθημερινά . Πρόσωπα και καταστάσεις που για κάποιους αποτελούσαν ταμπού , μπήκαν στο δημοσιογραφικό μας στόχαστρο .

Γιατί όπως έλεγε και ο Edward R. Murrow, 1908-1965, Αμερικανός δημοσιογράφος , “Για να είσαι πειστικός πρέπει να είσαι πιστευτός. Για να είσαι πιστευτός πρέπει να είσαι αξιόπιστος. Για να είσαι αξιόπιστος πρέπει να είσαι αληθινός.”