Αποκλειστικό- Alcatrash: Το Πατρινό συγκρότημα, που δίνει ρεσιτάλ στον Νίκο Μουτσινά, θα συνεργαστεί με τον Αργυρό

Τα στελέχη του Fantasia εργάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν, τη καλοκαιρινή, που ξεκινάει μέσα στον Μάιο και επιθυμία τους είναι εντός των προσεχών ημερών να έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες, είτε αφορά στην επιλογή των καλλιτεχνικών προσώπων που θα σε στελεχώσουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό -που τα περισσότερα έχουν «κλειδώσει»- είτε στην ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης. 

Στη πρώτη κατηγορία ανήκει το Πατρινό συγκρότημα Alcatrash, το οποίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “patragossip, συμφώνησε με τον επιχειρηματία του κέντρου της παραλιακής, Κώστα Μπερτάκη, να συνεργαστούν.  Μάλιστα, για πρώτη φορά. 

Αυτό κατ’ επέκταση σημαίνει ότι οι Alcatrash εξαργυρώνουν στον μέγιστο βαθμό την επιτυχία που σημειώνουν, τόσο στις live εμφανίσεις τους, όσο κατά κύριο λόγο τηλεοπτικά, που τους βλέπουμε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open TV.

Αναμφίβολα το «Για την παρέα», είναι η εκπομπή- έκπληξη της σεζόν και αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας είναι η μπάντα της εκπομπής, η οποία καθημερινά δίνει… ρεσιτάλ τόσο στο live όσο και στις ανατρεπτικές μουσικές επιλογές στη «Χρυσή Τηλεόραση».

You May Also Like