θ.Βασιλάκος : Ο νέος ηγέτης του Romeo Plus Patras, «πνίγεται» από τον Καλαθά , που κρατά σε αγωνία τους φίλους της Παναχαϊκής [αποκλειστικά βίντεο]

Ο Θανάσης Βασιλάκος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «patragossip», θα είναι ο αντικαταστατής του Λούκα Γιώρκα στο Romeo Plus Patras.  Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης του κέντρου, ο πολύπειρος Παναγιώτης Βασιλειάδης, με σχετικό ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έχει ήδη προαναγγέλλει ότι «μια σπουδαία σεζόν με σπουδαίους τραγουδιστές, που οι υποχρεώσεις τους μας αναγκάζουν να κάνουμε κάποιες αλλαγές με την υπόσχεση ο πήχης ακόμα πιο ψηλά!!!!».

Ο Βασιλακος, πάντως, λίγο πριν «πατήσει το πόδι» του στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έχει γίνει κολλητός φίλος με τον Θέμη Καλαθά. Τον 37 Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, που ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται για την Παναχαική και έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο της τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του , ο οποίος τον ραίνει με δεκάδες γαρίφαλα σε κάθε τους κοινή έξοδο.

Έτσι, αυτό το σκηνικό εξελίχθηκε δύο φορές. Πρώτα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και προχθές (12-01-2019) το βράδυ, στον Πάνο Κιάμο.

Tο patragossip εξασφάλισε για εσάς τα αποκλειστικά πλάνα :

 

You May Also Like