Βαλάντης | Πού διασκέδασε λίγο πριν την πρεμιέρα του;

Μπορεί να βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την επερχόμενη πρεμιέρα του στην πίστα του North Live Stge, μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τους Droulias Brothers, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 7 Δεκεμβρίου, όμως ο Βαλάντης βρίσκει πάντα χρόνο για να διασκεδάζει και να παρακολουθεί τα προγράμματα αγαπημένων συναδέλφων του.

Το βράδυ του Σαββάτου, 24 Νοεμβρίου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε, συνοδευόμενος από φίλους του, στο Posidonio και παρακολούθησε το πρόγραμμα του καλού του φίλου Πάνου Κιάμου,  με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο αγαπημένος τραγουδιστής πήρε φυσικά το μικρόφωνο και χάρισε μια μοναδική στιγμή σε όσους βρέθηκαν εκεί κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, διαχειριστής του blog Νυχτοβάτης.gr , την επόμενη μέρα, δημοσίευσε ένα βίντεο με αυτό το απόσπασμα μέσα από τα social media, δίνοντας μια γεύση σε όλους όσοι δεν βρέθηκαν εκεί για να τ απολαύσουν. Πλέον, οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα που έρχεται να σαρώσει στην Αθηναϊκή διασκέδαση κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

You May Also Like