Κι όμως. Δεύτερο …sold out τριήμερο για τους Στάθη Ξένο-Μάριο Τσιτσόπουλο στην Πάτρα

Από την πρώτη τους έλευση , στις αρχές Φεβρουαρίου, πιστεύαμε ότι θα κάνουν την διαφορά. Μάλιστα , τότε , δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μειδιούσαν με την άποψή μας. Κι αυτό γιατί θεωρούσαν και θεωρούν ότι η φετινή κούρσα στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας αναμενόταν να είναι η πιο δύσκολη της τελευταίας 20ετίας. Άποψη που επιβεβαιώνεται έως τώρα. Ωστόσο , η διαφορά δεν εντοπίζεται μόνο στην «τρύπια τσέπη» του πελάτη εξαιτίας της κρίσης… αλλά στην αναγωγή ποιότητας και «άρπα κολλας».

Ο κόσμος έχει κριτήριο. Και πλέον αυτό είναι πιο αυστηρό από ποτέ. Γιατί τα περιορισμένα ευρώ στην τσέπη μπορεί να μην δίνουν την δυνατότητα για πολλά γούστα… αλλά ενεργοποιούν την ανάγκη του κοινού για εξεύρεση της πραγματικής διασκέδασης. Χωρίς δηθενιές, γλίτσες, φωτογράφους και μαϊντανούς.

Μια διασκέδαση που απόλαυσαν στις 11/2/2017 (ημέρα Κυριακή) όσοι επέλεξαν club 66. Δεν ήταν μόνο ο Στάθης Ξένος και ο Μαριος Τσιτσόπουλος που συγκροτούσαν το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου. Ήταν τα καθαρά ποτά, ο ασφαλής χώρος, το άψογο προσωπικό και το οικογενειακό κλίμα που βγήκε. Κι αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει και το αναγνωρίζει. Και μάλιστα, όταν το προϊόν αξίζει, το επιβραβεύει για δεύτερη φορά.

Αναφερόμαστε φυσικά στην δεύτερη έλευση τους, το επόμενο Σάββατο 12 Μαΐου , που πως και πως την προσμένουν οι φανατικοί τους ακόλουθοι. Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, επί της οδού Αγίου Ανδρέου 134, και το μαγαζί είναι ήδη Sold out. Όπως πληροφορούμαστε όχι απλά θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, αλλά όλα προμηνύουν ότι θα επιτευχθούν και οι μεγάλες καταναλώσεις και κατ’ επέκταση τα μεγάλα ταμεία για το μαγαζί. Και ξέρετε γιατί ; Για τον απλούστατο λόγο ότι , το αχτύπητο μουσικό δίδυμο έχει αποδείξει ότι έχει «χτίσει» το δικό τους κοινό, χωρίς μάλιστα να ανήκει στη κλίκα των ευνοούμενων.

Επιπλέον, σε ότι αφορά τους διοργανωτές Αντώνη Καμπάκο & Γιάννη Ρουμελιώτη, παρότι πάτησαν σε όλες τις κορυφές, όμως την πλευρά του θριάμβου τους την κρατάνε στον ίσκιο τους, όσο γίνεται αθέατη. Αυτοδημιούργητοι , όμως και αυτοδίδακτοι. Έμαθαν μόνοι του. Ξεκίνησαν από το μηδέν, από οικογένεια ταπεινή. Από φτωχογειτονιά. Με πρόσημο, αλλά και παράσημο, της προσωπικής τους επιτυχίας, ποτέ δεν προσπάθησαν να «σουλουπώσουν», να μακιγιάρουν τη λαϊκή καταγωγή τους.

Φωτογραφία του Andonis Kampakos.
Γιάννης Ρουμελιώτης & Αντώνης Καμπάκος

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αξίζει να περάσετε και να μείνετε στο CLUB 66. Γιατί σε αυτό το μαγαζί και μένεις… και περνάς καλά.

Φωτογραφία του Gianis Roumeliotis.

You May Also Like