Αποκλειστικό! Το πέσιμο της αυλαίας και η επόμενη μέρα του -«ακομπλεξάριστου» Αργυρού

Αυλαία έριξε χθες βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Θεσσαλονίκη. 

Ο γνωστός τραγουδιστής-«δημιούργημα» του Κώστα Μπερτάκη-o οποίος, σημειωτέον, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στην Πάτρα, αγαπήθηκε πολύ από το καλλιτεχνικό κοινό της συμπρωτεύουσας, καθ’ όλο το διάστημα του 1.5 μήνα της παραμονής του στο Vogue CLUB . Το νυχτερινό κέντρο που τελεί υπό την κατοχή του Κώστα Μπερτάκη και του Γιώργου Ποζίδη.

Ενδεικτικό είναι το ποστάρισα του δημοσιογράφου-υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων- Χάρη Λεμπιδάκη, που κάνει λόγο για «εμπειρία και καθαρό μυαλό που προσέδωσε το εν λόγω επιχειρηματικό δίδυμο».

Ως προ το αναφερόμενο συμπέρασμα, ότι ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφενός στην  επισκεψιμότητα του κόσμου και αφετέρου στις καταναλώσεις , δεν χωρούν αμφιβολίες και ενδοιασμοί. Αρκεί μόνο να θυμηθείτε την προ 4 εβδομάδων αποκλειστικότητα του «PatraGossip», περί του «λογαριασμού-ρεκόρ ύψους 25 χιλιάδων που έκανε Πατρινός επιχειρηματίας». Είδηση που, μέσα σε λίγες ώρες, έκανε το γύρο της Ελλάδας, με τα κορυφαία εγχώρια ΜΜΕ να την αναπαράγουν .

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

Μια μέρα νωρίτερα, πάντως, την Παρασκευή, ο Κωνσταντίνος υποδέχτηκε στη σκηνή τον Μάκη Δημάκη και «απέδειξε»,για ακόμη μια φορά, το πόσο ακομπλεξάριστος είναι. Την ώρα, μάλιστα, που πολλοί συνάδελφοί του, αν και χαρισματικοί, όμως αδυνατούν να αποβάλουν τις αλαζονικές συμπεριφορές, αρνούμενοι να μοιραστούν με ομοίους τους μόνο μερικά λεπτά «συνύπαρξης». Εκείνος αποτελεί -ευτυχώς- την εξαίρεση του κανόνα. 

Η επόμενη μέρα, όπως έχει αναδείξει το «PatraGossip» με σειρά ρεπορτάζ το προηγούμενο διάστημα, θα βρει το πιο «καυτό» όνομα της μουσικής βιομηχανίας, αρχής γενομένης από 1/6, στο «Ακρωτήρι».

Για περισσότερα και αποκαλυπτικότερα διαβάστε στο «Tsipas-Hlias blog» κάνοντας κλικ ΕΔΩ

You May Also Like