Το «PatraGossip» αποκαλύπτει : Δύο οι ενδιαφερόμενοι για την μίσθωση του ακινήτου στο Θερινό Χάραμα της Πάτρας!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές, διαβουλεύσεις και διερευνητικές συζητήσεις κάθε είδους «νταραβεριτζήδων» της νύχτας , ατόμων που κινούν τα νήματα και επηρεάζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα, μετά την αποκάλυψη-βόμβα του «PatraGossip» ότι το «Χάραμα» μετακομίζει, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν τη δεδομένη συγκυρία και γιατί όχι να διεκδικήσουν την «έξυπνη» εκμετάλλευση του χώρου που μέχρι πέρσι το καλοκαίρι έφερε τη «σφραγίδα» του Στέφανου Οικονόμου. 

Στην παρούσα φάση, στην «ατζέντα» του ιδιοκτήτη του ακινήτου, όπως μόνο η ηλεκτρονική μας εφημερίδα γνωρίζει, βρίσκονται ψηλά δύο ονόματα με μακρά θητεία και αναμφίβολη  εμπειρία από τα …κατατόπια!

Η περίπτωσή που– πάντως θεωρείται ως η επικρατέστερη από τους παροικούντες της Ιερουσαλήμ – είναι πως αρκετά δύσκολα έως απίθανο να βρεθεί το «επόμενο πρόσωπο» τη φετινή σεζόν . Και αυτό οφείλεται σε πολλούς και διάφορες παράγοντες που θα αναλύσουμε σε επόμενη ανάρτηση . Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι επίδοξοι «μνηστήρες» θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια μέχρις ότου …καταλαγιάσουν τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο διάστημα ο παιχνίδι θα γίνει πιο σκληρό , αφού τα επιτελεία δεν θα διστάσουν πια να ..ακονίζουν τα ξίφη τους για τη μεγάλη μάχη.

Να μην αποκλείσουμε , τέλος  το ενδεχόμενο να σημειωθούν εκπλήξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ανατροπές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Το διαβάζετε πρώτοι στο «PatraGossip» : Όλο το χρονικό της μετακόμισης για ιστορικό θερινό χώρο διασκέδασης στην Πάτρα

Πάτρα : Άνοιξε για τα καλά η …όρεξη στην νυχτερινή πιάτσα με την αποκάλυψη του «PatraGossip»

You May Also Like