Μόνο εδώ – Ο απόηχος της εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου στο W!

Μία μέρα μετά την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στην Πάτρα και όπως είναι φυσικό, η “εκρηκτική” βραδιά, συζητιέται και θα συζητηθεί για μέρες…

Η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του νούμερο 1 αυτή τη στιγμή λαϊκού ερμηνευτή, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, ήταν άκρως επιτυχημένη, τόσο οργανωτικά μιας και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι “μανούλα” σε αυτά, όσο και από την προσέλευση του κοινού. Εξάλλου, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες μέρες, η βραδιά ήταν sold out.

Στο παραλιακό νυχτερινό κέντρο στην Ποσειδώνος, έδωσαν το παρών θαυμαστές του σπουδαίου ερμηνευτή, όπως επίσης και αρκετοί καλοί του φίλοι από την πρωτεύουσα της Αχαΐας που κάθε φορά που εν λόγω καλλιτέχνης επισκέπτεται την πόλη, βρίσκονται στο πλευρό του. Αρκετοί εξ’ αυτών δε, τον επισκέπτονται και στην Αθήνα ή όπου αλλού εμφανίζεται…

Βέβαια, κάτι που ήταν δεδομένο και επίσης φάνηκε από τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στο λαμπερό event, ήταν το γεγονός πως η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν για “λίγους” και για… γεμάτα πορτοφόλια! Η τιμολογιακή πολιτική, σε κάθε περίπτωση δεν ήταν για όλα τα… βαλάντια. Πάντως, αυτό δεν αποτέλεσε “τροχοπέδι” για τους “γνωστούς-άγνωστους” να βομβαρδίσουν τον λαϊκό ερμηνευτή με λουλούδια. Λίγο μετά τις 3:30, όταν ο Ρέμος έφερε στο πλευρό του στην πίστα τον μεγάλο “παίκτη” και μέλος της ορχήστρας του Μανώλη Καραντίνη, ουσιαστικά ξεκίνησε ο “χαμός”, μιας και αυτή η κίνηση σηματοδότησε την έναρξη, έτσι ώστε να ακουστούν τα πιο… βαριά κομμάτια του καλλιτέχνη που σαφώς και έχουν μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Άξιο αναφοράς και εντυπωσιακό αν μη τι άλλο, η μικρή έως ελάχιστη δημοσιοποίηση στα social media (facebook, instagram κ.λ.π.) φωτογραφιών και βίντεο που σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως παίρνουν “φωτιά”!

Προφανώς, όλοι οι παρευρισκόμενοι περνούσαν εξαιρετικά, επομένως η ανάγκη ενασχόλησης με τα κοινωνικά δίκτυα κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δεν ήταν η προτεραιότητά τους.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, επί της ουσίας “σφράγισε” τα προηγούμενα ρεπορτάζ μας, για την άμεση εμπλοκή του Παναγιώτη Βασιλειάδη με το W στο Ρίο, ένα μαγαζί για το οποίο έχει πολλά σχέδια για το προσεχές καλοκαίρι. Επομένως, το όλο σκηνικό ήταν και ένα άτυπο… τεστ για το τι θα ακολουθήσει το καλοκαίρι, όπου εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου στο συγκεκριμένο χώρο θα δημιουργηθεί το Romeo Plus Summer!

You May Also Like