Λευτέρης Ανδριόπουλος για το βραβείο του: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ.Προπαντός που με στηρίζεται ως άνθρωπο»

«Πριν περίπου τέσσερα χρόνια πήρε μια γενναία και συνάμα παράτολμη απόφαση . Να αφήσει πίσω του την επιχειρηματική ενασχόληση με τα νυχτερινά κέντρα και να στραφεί εξ ολοκλήρου σε κάτι εντελώς άγνωστο μέχρι τότε για αυτόν . Στο χώρο των εστιατορίων . Οπερ και εγένετο. Σημαντικό είναι να θυμόμαστε ότι αρκετοί τότε, ακόμη και πρώην αυλικοί, δεν έχασαν την ευκαιρία να αμφισβητήσουν ή και να κατεδαφίσουν το εγχείρημα του Λευτέρη Ανδριόπουλου, που άκουγε στο όνομα Bodegas wine bar Restaurant. Σήμερα, βέβαια, όλα αυτά μικρή σημασία έχουν. Τα αποτελέσματα μιλούν και κατατάσσουν το μοναδικό αυτό εστιατόριο στην Ρήγα Φεραίου στα κορυφαία της χώρας».

Οι παραπάνω αράδες είχαν γραφτεί στο «PatrasGossip», σε προ μηνών άρθρο, με αφορμή την επίσκεψη του σπουδαίου Μίμη Πλέσσα στο συγκεκριμένο εστιατόριο της Πάτρας. Και αυτή είναι η ιστορία μιας επιτυχίας, η οποία έχει ονοματεπώνυμο και ταυτότητα : Λευτέρης Ανδριόπουλος. Άποψη που, όπως φάνηκε στην τελευταία φιλανθρωπική εκδήλωση της «Ένωσης Γυναικών» με υψηλή προσκεκλημένη την Μιμή Ντενίση, βρήκε και άλλους μιμητές. Διότι πολύ απλά, βραβεύτηκε ως «επιχειρηματίας της χρονιάς» , στην κατηγορία της εστίασης,  από την Πρόεδρο Ιστορικού Σωματείου Αννα Μαρία Ρογδάκη.

Δείτε τις δηλώσεις του εδώ

Πιο σωστά, θα λέγαμε πως το βραβείο αυτό αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων του «Bodegas» , που εργάζονται σε ιδιαιτέρως απαιτητικές συνθήκες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του και επιβεβαιώνει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει .

Γρηγόρης Αλεξόπουλος , Λευτέρης Ανδριόπουλος & Αννα Μαρία Ρογδάκη
Φωτογραφία της Anna Maria Rogdaki.
Ο βραβευθείς ποζάρει χαμογελαστός με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο

 

You May Also Like