«Βόμβα» στη νυχτερινή Πάτρα! Ποιοι και γιατί επεκτείνονται καλοκαιριάτικα στο Ρίο

Τα τελευταία χρόνια που η χώρα μας μαστίζεται από τις επιπτώσεις της οικονομικής αστάθειας, ακούμε και διαβάζουμε συχνά, από δημόσια (και μη) πρόσωπα να ισχυρίζονται ότι, η κρίση «γεννά» επιχειρηματικές ευκαιρίες… Αληθεύει;

Σαφέστατα και η παρατήρηση αυτή βρίσκει απήχη σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα . Εμείς , όμως , εδώ στο «PatrasGossip» , θα βάλουμε σήμερα στο στόχαστρο της «πένας» μας ένα από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της Πάτρας.   Ο λόγος το Romeo, στην οδό Πανεπιστημίου 370 . Και αυτό διότι, θέμα χρόνου είναι πλέον να κάνει το επόμενο βήμα και να λειτουργήσει και μετά το πέρας του χειμώνα . Καθώς , κατά τα λεγόμενα των ειδημόνων, δοθηκαν τα χερια μεταξυ ολων των εμπλακομένων -Παναγιώτη Βασιλειάδη, Γιάννη Αλεξόπουλου & Παναγιώτη Ροδόπουλου- να στηθεί το καλοκαιρινό project στο «Ακρωτήρι» στο Ρίον. Το οποίο να σημειωθεί πως έχει μετονομαστεί σε W/EVENTS.

Σε ένα τέτοιο ενδχεόμενο , εφόσον φυσικά προχωρήσει, θα μιλάμε για «βόμβα μεγατόνων» στον νυχτερινό ουρανό. Έτσι, θα καταδειχθεί , ακόμη μια πειστικά , αφενός η σταδιακή διέυρυνση της ισχύους του Π.Βασιλειάδη και του συναιτέρου του , Γ.Αλεξόπουλου, και αφετέρου ότι  δεν εφησυχάζουν ποτέ. Είναι δεδομένο πως -αφουγκαρζόμενοι τις συνθήκες της εποχής και τη διάθεσή του κόσμου- εδώ και καιρό αναζητούσαν το συγκεκριμένο βημα. Το θέμα είνα ότι περίμεναν υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή. Και να που βρέθηκαν σε μια ευνοϊκή συγκυρία, ώστε να ξεδιπλώσουν τις υπόκρυφες προθέσεις τους.

Κι αν τώρα αναρωτιέστε κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει το σχεδιασμό του Volcano, του αδελφικού θερινού χώρου διασκέδασης  στο Δρεπάνο που τελεί υπό την ιδιοτησία του Παναγιώτη Βασιλειάδη, η απάντηση είναι απλή : Καμία! Θα είναι διαφορετικά μεταξύ τους, για το λόγο ότι -ως γνωστόν – η προσέγγιση στον πελάτη στο μεν θα είναι ανά δύο βδομάδες και αποκλειστικά με «φίρμες», ενώ στο Romeo Summer  με εβδομαδιαίο μουσικό σχήμα.

You May Also Like