Βόμβα στη νυχτερινή Πάτρα! Αυτοί είναι οι επιχειρηματίας που φέρνουν την ανατροπή με τον Τριαντάφυλλο

«Τα όρια είναι για να τα ξεπερνάμε» λένε συνήθως ειδικοί και μη… Το πρόβλημα όμως είναι όταν τα όρια ξεπερνιούνται, αλλά όχι προς τα πάνω, αλλά προς τα κάτω.

Κάτι ανάλογο συνέβη στην περίπτωση της Αρένα, και, όσον αφορά ειδικότερα το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.  Κοινή διαπίστωση είναι ότι παρουσιάστηκαν δυσκολίες και τρικλοποδιές για την επιλογή των προσώπων. Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, το απαθές κλίμα αυτό φαίνεται να αντιστρέφεται σε σημείο μάλιστα που η διεύθυνση του γνωστού μπουζουξίδικου φέρνει τα πάνω-κάτω στον χάρτη της νυχτερινής Πάτρας. Όχι, μόνο στη στρατηγική διαχείρισης της εικόνας και της προβολής, αλλά και όσον αφορά το καθαρά κομμάτι του καλλιτεχνικού δυναμικού των «Κοζαίων».

Προχωρώντας στο  ζητούμενο , σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «PatrasGossip» , «κλείδωσε» στην οδό Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου 1 ο Τριαντάφυλλος . Πρόκειται , όπως καταλάβατε, για τον γνωστό σε όλους μας τραγουδιστή , ο οποίος είχε κάνει το μεγάλο μπαμ και είχε κερδίσει σημαντικό μέρος της νεολαίας τη σεζόν 1996-1997, στο ντεμπούτο της καριέρας του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ακόμη πως η πρεμιέρα του θα σηματοδοτηθεί στις 3 Φεβρουαρίου, ενώ η παραμονή του θα έχει διάρκεια για 4ρα Σάββατα.

Έτσι, καθίσταται σαφές ότι ο Κώστας & Χρήστος Κόζης ανασυντάσσονται και αποφασίζουν να τα παίξουν όλα για όλα. Επιλέγουν την επιθετική στρατηγική, καθόλου συμπτωματικά , σε μια περίοδο που η πίτα της αγοράς έχει μικρύνει επικίνδυνα και ο  ανταγωνισμός «χτυπάει κόκκινο».

You May Also Like