Η Ηλιάνα, οι Μπότες και το ζέσταμα και πάλι της μηχανής

Κάποιοι έμαθαν την ύπαρξη της Τσεσμελή από την Ηλίανα Παπαγεωργίου. Άντε γιατί από την εκπομπή αυτής, στον Alpha, το Pop Up, ακούσθηκε το τραγούδι, που έκανε ύμνο η Πεπάρα το 1998.  Οι Μπότες. Κάτι θέλω να πω και το ξεκίνησα από τα ρηχά νερά.

Πόσο φτωχός είναι ο κόσμος! Ωιμέ, ωιμέ, να βροντοφωνάξω λες να είμαι στην Επίδαυρο. Ε, δεν είναι φτώχεια κάποιοι να μη μην γνωρίζουν ; Η Πέπη Τσεσμελή δεν είναι τυχαία. Πολυτάλαντη και κοσμογυρισμένη περσόνα της showbizz, που αυτά που κάποιες περηφανεύονται, πως κάνουν σύμφερα, αυτή τα έκανε πριν 20 χρόνια και μάλιστα επί δύο. Η αξία της είναι διαχρονική.  Τι γράφτηκε για αυτήν ; Είναι πολύ εύκολο να αναζητήσετε την πορεία της, να την ξανα βάλετε στη ζωή σα, να πάρετε μια γεύση έστω. Googleαρετε το όνομα της. Πέπη Τσεσμελή.

Τι κάνει σήμερα στη ζωή της; Τρώει καλό φαγητό, κοιμάται σε καλό στρώμα, βλέπει καλές ταινίες. Και ετοιμάζεται να εξασκήσει πάλι την τέχνη του ραδιοφώνου! Ε, δεν είναι φτώχεια, να μην την εξασκήσει, όταν ο κόσμος αισθάνεται τη στέρηση της και ζητάει τις πολύτιμες συμβουλές και εμπειρίες της σε διάφορα προσωπικά θέματα;

Κάνω αυτές τις σκέψεις με την ευκαιρία ότι συμφώνησε με κορυφαίο ραδιοφωνικό σταθμό, να ξεκινήσει δική της μεταμεσονύκτια εκπομπή, και έχει σκοπό να τα κάνει όλα ..μούσκεμα.

 

You May Also Like