Σε ποιον ..αληταρά τα “ψέλνει” η εκρηκτική Μαρία Αλεξάνδρου

Όχι, δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα του τίτλου. Δεν απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένα η πολυτάλαντη και πολυσυζητημένη περσόνα Μαρία Αλεξάνδρου. “Αληταράς” τιτλοφορείται το νέο της τραγούδι , το οποίο κυκλοφορεί από την Gabi Productions. Την δισκογραφική εταιρία του Κύπριου, Μάριου Χαπέρη, ο οποίος έχει βαλθεί να τρελάνει τις τάσεις του YouTube.

Το κομμάτι, αρχικά, ήταν να το ερμηνεύσει η Σάσα Μπάστα, που και αυτή ανήκει το team της Gabi, αλλά μετά, η Μαρία Αλεξάνδρου, ακούγοντας το, ξετρελάθηκε και φυσικά ζήτησε να της παραχωρούν τα δικαιώματά του. Όπως και έγινε.  Εξέλιξη που την χαροποιήσε ιδιαίτερα, όπως και το τελικό αποτέλεσμα. Αφού βγήκε μια τόσο καλή παραγωγή, σε συνεργασία με τους άψογους συνεργάτες της.

Κατά τα άλλα, οι αλλαγές στη ζωή της Μαρίας Αλεξάνδρου, τώρα ειδικά είναι πιο  έντονες και απότομες από κάθε άλλη φορά. Αλλά γι’αυτό είναι η ζωή, για να απολαμβάνουμε τα ωραία της! Όπως ξέρετε, είναι έγκυος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σύντομα θα βρίσκεται στην Αμερική, για δύο μήνες αρχικά. Λόγω του ότι μιλάει για μια μεγάλη καμπάνια με τον σύντροφό της.

You May Also Like