Λόγια αγάπης από τον πρώην πρόεδρο εθελοντών πυροσβεστών Δημήτρη Αθανασόπουλο, προς τον συνάδελφο του Χρήστο Μουλαγιάννη

Χωρίς φανφάρες, χωρίς πιασάρικα, χωρίς προβλέψιμη αρχή και τέλος και χωρίς θόρυβο, αλλά μιλώντας με λόγια καρδιάς, έδωσε το δικό του συγκινητικό μήνυμα, για την γενναιόδωρη προσφορά στο Πυροσβεστικό Σώμα του Χρήστου Μουλαγιάννη, ο Πρώην Πρόεδρος Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας, Δημήτρης Αθανασόπουλος .

Ιδού η ανάρτηση του στο facebook :

“Όσα χρόνια και αν πέρασαν η συνεργασία μας δεν σταμάτησε ποτέ. Ξεκινήσαμε μαζί σαν εθελοντές πυροσβέστες με ένα όραμα , την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και την διασφάλιση του φυσικού μας πλούτου από τις πυρκαγιες. Όταν αποφάσισα να κατέβω υποψήφιος για την Προεδρία του Σωματείου των εθελοντών πυροσβεστών ήσουν εκεί και μου είπες Δημήτρη προχωρά και θα είμαι δίπλα σου για να κάνουμε κάτι καλύτερο. Ως μέλος του ΔΣ με την ιδιότητα του Υπευθύνου Πειθαρχικού επι προεδρίας μου βοήθησες όσο μπορούσες στο μέγιστο, είχες ενεργή συμμετοχή τόσο σε περιπολίες αλλά και στις μεγάλες δασικές πυρκαγιες τόσο στην περιοχή της Πάτρας και στον Ν. Ηλείας στην περιοχή Σκιλλουντία αλλά και στην μεγάλη καταστροφική Πυρκαγιά στο Μάτι Αττικης. Πάντα τα συζητούσαμε όλα και βρίσκαμε τις κατάλληλες λύσεις. Όποτε σε χρειαζόταν η ομάδα ήσουν εκεί δεν μας άφηνες ποτέ, είχες την ίδια αγάπη για το Σωματείο και για την πυροσβεστική όπως και εγώ! Τώρα όμως δυστυχώς λυπείς για προσωπικούς λόγους και είσαι μακρυά μας αλλά και πάλι δεν μας ξέχασες πάντα ρωτάς και νοιάζεσαι για την ομάδα που ήσουν, ξεκίνησες και αγάπησες τον εθελοντισμό. Δυστυχώς λυπείς τώρα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά από κοντά αλλά το κάνω με αυτήν την ανακοίνωση και θέλω να σου εκφράσω ένα ευχαριστώ για την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια στο Σωματείο αλλά και στην Πυροσβεστική. Όπως μου είπες και εσυ και στο λέω και εγώ ειλικρινά θα σε περιμένουμε να ξανά έρθεις στην ομάδα μας να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε έναν και μοναδικό σκοπό! Την προσφορά μας προς τον συνάνθρωπο!

Με εκτίμηση Αθανασόπουλος Δημήτρης, Πρώην Πρόεδρος Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας”

You May Also Like