Ξεχωρίζει το «Όλα Ψήνονται»

Πόλος έλξης για τους καλοφαγάδες είναι το ενός χρόνων “Όλα Ψήνονται”, στην Πατρών Κλάους 30, που σερβίρει εκλεκτά κρεατικά, υψηλής ποιότητας, όλα ψημένα με την παραδοσιακό τρόπο και σπιτική φροντίδα.

Το πιο μοντέρνο ψητοπωλείο της πόλης, το ψητοπωλείο του αύριο, πλέον το γνωρίζουν όλοι, αφού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του καλού φαγητού και συγκεντρώνει ενθουσιώδη σχόλια για την ποιότητα των εδεσμάτων, την ποικιλία και τις εξαιρετικά δελεαστικές τιμές.

Ολες οι πρώτες ύλες προέρχονται από την περιοχή, τα κρέατα είναι ντόπια και καθώς αργοψήνονται, αποκτούν ξεχωριστό άρωμα και μοναδική νοστιμιά, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Το περιβάλλον είναι ζεστό, οικογενειακό, ιδανικό για οικογενειακές ή φιλικές εξόδους, με φαγητό πεντανόστιμο, σε εξαιρετικές τιμές. Το “Όλα Ψήνονται “ λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ,, εξυπηρετώντας τις γαστρονομικές ανάγκες των καλοφαγάδων.

Παράλληλα το ψητοπωλείο διαθέτει και υπηρεσία delivery για όσους θέλουν να απολαύσουν τις πεντανόστιμες λιχουδιές σε πακέτο, στο σπίτι ή όπου αλλού επιθυμούν.

Το “Όλα Ψήνονται” αποτελεί, σήμερα, σημείο αναφοράς για τους καλοφαγάδες, οι οποίοι απολαμβάνουν καθημερινά, πεντανόστιμα κρεατικά, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με σπιτική φροντίδα και πολύ προσιτές τιμές.

Ιnfo: Το “Όλα Ψήνονται” βρίσκεται στη διεύθυνση Πατρών Κλάους 30, στην Πάτρα.

Τηλέφωνο261 031 0999

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: τηλέφωνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ποτό και φαγητό

 

You May Also Like