“Όλα Ψήνονται”: 1 χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας για το ψητοπωλείο του αύριο

Πιάνουμε τραπεζάκια σε έναν όμορφο και προσεγμένου χώρο, και παραγγέλνουμε παραδοσιακά ή «ψαγμένα» σουβλάκια, σε πολύ καλές τιμές.

Το Όλα Ψήνονται, το πιο μοντέρνο και πρωτότυπο concept ψητοπωλείου στην Πάτρα, και συγκεκριμένα  επί της οδού Πατρών Κλάους 30, συμπλήρωσε 1 χρόνο άκρως επιτυχημένης λειτουργίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες

Με έτος έναρξης λειτουργίας τον Ιούνιο 2019, στην καρδιά της υπέρτατης κρίσης, η επιχείρηση του Γιάννη και Χριστόφορου Ματσάγκου, πλέον, αριθμεί εκατοντάδες πιστούς πελάτες, «παντρεύοντας» το πρωτοποριακό design με την κρεατοφαγική παράδοση.

Είναι, ουσιαστικά, ένα… υβρίδιο εστιατορίου και «σουβλακερί», πράγμα που σημαίνει ότι πέρα από τα πατροπαράδοτα σουβλάκια, ξεχωρίζει και για άλλους, εξίσου σημαντικού λόγους :

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό

Έξυπνο λογότυπο, με ελληνικούς χαρακτήρες και έξυπνο λογοπαίγνιο

Το βασικό όχημα επικοινωνίας του “Όλα Ψήνονται”, δεν είναι άλλο από το design του

-Εξελίχθηκε, προσαρμόστηκε στις ανάγκες της εποχής και προσπάθησε να απαντήσει στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, επενδύοντας, όχι μόνο στο φαγητό, αλλά και στο μοντέρνο σχεδιασμό του

Ίσως με κάποια λάθη αρχικά, αλλά με σαφή διαφοροποίηση από το χθες, το σύγχρονο διακοσμητικό design και η διακόσμηση του, έφτασαν να υπηρετούν απόλυτα το ψητοπωλείο του σήμερα, αλλά και του αύριο

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Απλώνει τα τραπεζάκια του, τόσο μέσα, όσο και στον άπλετο εξωτερικό χώρο που διαθέτει, φυσικά με πρώτο γνώμονα την τήρηση των κανόνων υγιεινής , τα διακοσμεί με χαριτωμένα γλαστράκια, και σερβίρει από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις 1 το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα, σουβλάκια τυλιχτά, αλλά και γενναιόδωρες μερίδες και ωραία ορεκτικά, αφήνοντάς μας την επιλογή ανάμεσα σε ένα-σουβλάκι-στα-γρήγορα ή σε κανονικό γεύμα. Μας αρέσει ιδιαίτερα η πίτα με μοσχαρίσιο μπιφτεκάκι και η μεγάλη ποικιλία κρεατικών για δύο άτομα. Οι τιμές είναι σίγουρα προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής .

Όλα Ψήνονται
Πατρών Κλάους 30, Πάτρα, τηλ.: 261 031 0999

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

 

You May Also Like