Μόλις 15 λεπτά από την Πάτρα- Το Κτήμα Γουρδουπη, ένας ονειρεμένος πολυχώρος ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων

Το Κτήμα Γουρδούπη είναι ένας ονειρεμένος πολυχώρος ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων, που απέχει μόλις 15 λεπτά από την Πάτρα, στη διαδρομή προς Καλαβρύτα. Βρίσκεται στη Χαλανδρίτσα. Δημιουργήθηκε με κίνητρο την αγάπη για τα ζώα και την φύση κι έχει σαν όραμα την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για το περιβάλλον που διαβιούμε, μέσα από μια μοναδική ψυχαγωγική εμπειρία.

Ο χώρος είναι μέσα στο πράσινο, διαθέτει γήπεδο 11×11 για αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες, εστιατόριο που σερβίρονται παραδοσιακά φαγητά στον ξυλόφουρνο, καφετέρια, χώρους δεξιώσεων, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, λαογραφικό μουσείο, πισίνα, κτήματα, ελαιώνες.

Μπορείτε να κάνετε ιππασία και να φροντίζετε τα ζώα, όπως ελάφια, άλογα γαϊδουράκια, πονυ, χήνες, αγροιογούρουνα, κότες, κουνέλια. Να μαζέψετε λαχανικά, ντομάτες κτλ από το τεράστιο κήπο, τσάι και ρίγανη να μαγειρέψετε στο εργαστήριο να φτιάχτηκε με την καθοδήγηση του σεφ γλυκά και αρτοποιήματα.

Είναι το ιδανικό μέρος για μικρούς και μεγάλους. Κάθε σαββατοκύριακο περιμένει εσάς και τα παιδιά σας, να νιώσετε μοναδικές στιγμές ηρεμίας και χαράς στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του, να απολαύσετε το φυσικό περιβάλλον, τον καφέ και το φαγητό σας.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας

Παπαδοπούλου Γεωργία

Τηλ 6988.066.857 / 26940 .22136 /6985938711

E-mail: gourdoupis@hotmail.com

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

You May Also Like