Το πιο μοντέρνο σουβλατζίδικο της Πάτρας, η σύγχρονη εκδοχή του εθνικού μας street food, σε κανονικούς ρυθμούς και πάλι

Μετά από δύο μήνες καραντίνας, που λειτουργούσε μόνο ως take away, το “Όλα Ψήνονται” ξαναμπαίνει από σήμερα, Δευτέρα 25 Μαΐου, σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας. Πλέον, και με τραπεζοκαθίσματα. 

Το όντως ψαγμένο ψητοπωλείο της Πάτρας, που πριν ένα χρόνο ήρθε και ανέτρεψε όσα είχαμε σαν στερεότυπο στο μυαλό μας για την κατηγορία των σουβλατζίδικων, επιστρέφει και οι ιδιοκτήτες του Γιάννης και Χριστόφορος Ματσάκος, είναι πλήρως προετοιμασμένοι να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα : Τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας που έχουν οριστεί, αλλά και με αισιοδοξία και πίστη στο ότι όλα θα πάνε καλά!

Το Όλα Ψήνονται, στην οδό Πατρών Κλάους 30,  αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή του εθνικού μας street food. Σε αυτό το μοντέρνο ψητοπωλείο, που ξεχειλίζει από ποιότητα, θα δοκιμάσετε γευστικά και ζουμερά κρέατα (από Έλληνες μικρούς παραγωγούς) στη σχάρα και τυλιχτά, εμπνευσμένες δροσερές σαλάτες και φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες, οι οποίες μάλιστα κόβονται στο χέρι καθημερινά και τηγανίζονται σε αγνό λάδι. Δυνατό χαρτί του είναι η μεγάλη ποικιλία σε καλαμάκια, καθώς και το γεγονός ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι ελληνικές.

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση και επιμένοντας στην καλή ποιότητα, τα διαλεγμένα υλικά σε καθημερινή βάση, την ευγένεια και άμεση εξυπηρέτηση του προσωπικού, οι ιδιοκτήτης του έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά. Οι παραδοσιακές συνταγές παίρνουν σάρκα και οστά στην ψησταριά του Όλα Ψήνονται και ο κόσμος κάνει ουρές.

Πληροφορίες

Όλα ψήνονται

Πατρών Κλάους 30, Πάτρα  τηλ. 261 031 0999

Facebook | Instagram

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και φαγητό

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

You May Also Like