Βάλτε όσα λεφτά έχετε

Φίλος μας, τεράστιος, ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή σοφούς της νύχτας, πάντα μας μιλούσε για την ανάγκη της άμεσης ανάδειξης νέων προϊόντων στο χώρο του καλλιτεχνικού θεάματος, για να βγει το καινούργιο στην επιφάνεια, κι άλλα τέτοια καθόλου απίθανα και αφηρημένα.

Σήμερα, ο ίδιος σοφός, διότι με την επικοινωνιακή του δύναμη έχει χαράξει στην νυχτερινή μνήμη, στην πανελληνία νυχτερινή συνείδηση, τι αξίζει και τι όχι, μου είπε: «Υπάρχουν τραγουδιστές που σε διώχνουν. Φύγετε, μακριά. Yπάρχουν, όμως, και καλλιτέχνες που σε προκαλούν. Στέλνουν μηνύματα πρόσκλησης και τόλμης. Βάλτε όσα λεφτά έχετε επάνω μου, μη χάσετε την ευκαιρία.

Και η Κατερίνα Μακρη είναι μια τέτοια περίπτωση» Λογικά, θα συμφωνείτε του. Τραγουδίστρια  εξελίξιμη και άκρως δημιουργική.συγκεκριμένη. Ποτέ δεν επαναλαμβάνεται στο ρεπερτόριο της. Πάντα κάτι καινούργιο θα πετάξει από το μουσικό της οπλοστάσιο, και θα εντυπωσιάσει με την άνεση, τη μαστοριά της. Εκφράζεται με το τραγούδι και παράλληλα εκφράζει και χιλιάδες άλλους, που την ακολουθούν, σχεδόν ευλαβικά.

You May Also Like