Η Βαρβάρα Βάλλη δεν εντυπωσιάζει απλά-Ήρθε για να μείνει

Καμιά φορά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Έρχονται μόνα τους. Κάπως έτσι φαίνεται πως ήρθε και το τραγούδι στη ζωή της Βαρβάρας Βάλλη.

Ήδη διαγράφει μια πετυχημένη διαδρομή σε πίστες και μαγαζιά, όμως, ο χειμώνας που πέρασε έμελλε να είναι η καλύτερη χρονιά της. Βρέθηκε στις “Ελλάδος Εικόνες”, στον Άλιμο, στο πλευρό του Θανάση Βασιλάκου, όπου απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τι κάνει λοιπόν αυτές τις ημέρες στην καραντίνα της για να ‘ανέβει’ ψυχολογικά; Μελετάει τραγούδια, διαβάζει βιβλία και βλέπω πάρα πολύ Netflix.

Όσο για το τι θα ήθελε να έχει πετύχει στα επόμενα χρόνια; Εκεί η Βαρβάρα Βάλλη απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη. “δισκογραφία και συνεργασίες με τα «ιερά τέρατα» του χώρου. Πάντα με σεβασμό προς το κοινό και την ίδια τη μουσική”.

Αν εμφανιζόταν μπροστά της ένα τζίνι, τι θα ευχόσασταν; “Να έχει ο κόσμος την υγεία του, να μπορούν όλοι να βρουν τι τους δίνει πραγματικό νόημα στη ζωή και να προσπαθούμε όλοι περισσότερο προτού θεωρήσουμε ότι μας ανήκει κάτι εξ ορισμού”.

Και, βέβαια, είναι άτομο που ξέρει και που βρίσκεται και, όποτε χρειάζεται, κάνει την αυτοκριτική της. “Μόνο όποιος δεν ζει ή δεν κάνει απολύτως τίποτα δεν κάνει λάθη”, όπως αναφέρει. Νιώθει υπερήφανη και χαρούμενη για κάθε μικρό ή μεγάλο λάθος που έκανε, εφόσον της άφησε γνώση και εμπειρία.

Στην νυχτερινή Αθήνα, κάποιοι επιχειρηματίες, αν και σε καιρό καραντίνας, την έχουν ξεχωρίσει… Και πληροφορούμαστε πως ετοιμάζονται να της κάνουν κρούση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Varvara Vali A-Full, χαμογελάει, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Varvara Vali A-Full, στέκεται και παπούτσια

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Varvara Vali A-Full, χαμογελάει, κάθεται και νύχτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Varvara Vali A-Full, χαμογελάει, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, τηλέφωνο, selfie, εσωτερικός χώρος και κοντινό πλάνο

You May Also Like