Αυτή πρέπει να είναι η νέα My Style Rocks- Ακούνε τα Κανάλια ;

Αυτό είναι ελληνικό. Εκατό τα εκατό αποκλειστικό. Να πανηγυρίζει κάποιος την αποτυχία του. Τις μέτριες εμφανίσεις του. Τη φτωχή του απόδοση. Κάποιοι αδιόρθωτοι, είτε άσχετοι είναι, είτε για να πουλήσουν την πραμάτεια τους, θριαμβολογούν για την ολοκληρωτική απομάκρυνση των περισσότερων τραγουδιστών από τον στόχο τους.

Ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Είχαν στόχο, σε μια σεζόν που έπεσαν αρκετά λεφτά από τους καναλάρχες, να βγουν εκτός στόχων; Όχι! Εντούτοις, υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό. Τελευταία αυτή της Ιωάννας Κοσκούση Είχε προσχεδιάσει τα πάντα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για την νέα της εκπομπή, που θα λεγόταν “Τι φάση” και θα προβαλλόταν από τα κανάλια EOE SPORTS και EGNATIA TV. Ουσιαστικά θα ήταν μια αθλητική εκπομπή, χιουμοριστική, με καλεσμένους επώνυμους ποδοσφαιριστές (και όχι μόνο). Μάλιστα, θα έλεγε και τον καιρό. Όλα αυτά προσαρμοσμένα στο δικό της μοναδικό και ξεχωριστό στυλ. Βέβαια, αυτό το πρότζεκτ πάγωσε προς το παρών, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού, αλλά όλα δείχνουν πως θα υλοποιηθεί μετά από την ιστορία που βιώνουμε.

Τα πρώτα θετικά δείγματα τα έδωσε πέρυσι, στο “Ζήσε με Αγάπη”, στην εκπομπή του Star Βορείου Ελλάδος, όπου μετείχε. Από κει, την είχαν προσέξει αρκετοί μεγάλοι των καναλιών της Αθήνας. Ο Μουτσινάς, το “Μεσημέρι Yes”, στη ‘Φωλιά του Κούκου”, στη Ναταλία Γερμανού, οι οποίοι την έπαιζαν συνέχεια.

Η Ιωάννα Κουσκούση, εκτός από κούκλα, είχε και αρκετές ιδέες ανατρεπτικές και τα κανάλια τα αθηναϊκά πρέπει να την προσέξουν. Αναφερόμαστε σε αυτά που έχουν πραγματική, άμεση επιρροή και μπορούν να την πάνε στο επόμενο επίπεδο. Πόσα είναι αυτοί ; Δηλαδή, που θα βάλουν τα λεφτά τους, που θα τα επενδύσουν στην ανώνυμη εταιρεία «Κουσκούση» για να κερδίσει αύριο. Τέτοια κανάλια σήμερα είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Υπάρχουν, όμως, έστω και λίγα. Για παράδειγμα το SKAI, το MEGA, το STAR, o ANT1, που αν θελήσουν, για να γίνει δική τους, για να την κάνουν πρώτη, μπορούν στο αψε σβησε.

Για αρχή ας της ανοίξουν την πόρτα του My Style Rocks. Της πάει γάντι.

 

You May Also Like