Γίνεται χορηγός της Παναχαΐκής και διασκέδασε μαζί με τον πρώην σύζυγο της Πάολα

Μέσω της Κoul Ergon, εταιρείας χωματουργικών και εκσκαφικών μηχανημάτων, που είναι πρόεδρος, ο Ηλίας Κούλης μπαίνει δυναμικά στην ποδοσφαιρική αγορά και ξεκινάει χορηγική συνεργασία με την Παναχαΐκή. Μετά την ανάληψη των ηνίων από τον Γιώργο Μπάρλο, ο οποίος είναι στενός φίλος και  συνεργάτες του.

O πατρινός επιχειρηματίας σημείωσε χαρακτηριστικά “ Είναι μεγάλο προνόμιο και τιμή να ξεκινήσουμε αυτή τη συνεργασία με ένα σύλλογο, που η επιρροή του ξεπερνά τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και εδώ και δεκαετίες αποτελεί μια ναυαρχίδα με τεράστια δύναμη ταυτοποίησης και ένα αναπόσπαστο στοιχείο στην καθημερινή ζωή χιλιάδων ανθρώπων στην περιοχή. Η Παναχαΐκή είναι μακράν ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος στην Αχαία και ένας από τους 6 μεγαλύτερους συλλόγους σε πανελλαδικό επίπεδο”.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το βράδυ του Σαββάτου διασκέδασε με το πρόγραμμα του Teatro Athens. Στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, που σημείωσε μεγάλη επιτυχία η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Χρήστο Κυριαζή, βρέθηκε και ο Φώτης Ζογκλοπίτης. Πρόκειται για τον πρώην άντρα και μάνατζερ της Πάολας, με τον οποίον ο Ηλίας Κούλης τα είπε σε πολύ καλό κλίμα.

You May Also Like