Παναγιώτης Πανταζής : Θέλει τον κορυφαίο Στοφορίδη στην Πάτρα – Σίγουρος πως θα τον κερδίσει!

Ο Παναγιώτης Πανταζή,  στα 44 του χρόνια, έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση και διεκδικεί την επίθεση με τον κορυφαίο Ελληνα βαρέων βαρών κικμπόκερ Γιάννη Σταφορίδη.

Αρχικά ο επικεφαλής προπονητής του «Pantazis Fighters» στην Πάτρα επέστρεψε πέρυσι νικηφόρα στην ενεργό δράση μετά από αρκετά χρόνια κατακτώντας ζώνη στο «Versus» σε πυγμαχία συναγωνισμό.

Συνέχισε με νέα ζώνη πριν λίγες εβδομάδες στο κλουβί του ‘Scorpion’ που στήθηκε στην Πάτρα στο πρώτο αγώνα ΜΜΑ του καριέρα του έναντι του Βέλγου αντιπάλου.

Και τα δύο ματς τελείωσαν πολύ γρήγορα και τώρα ο Πανταζής θέλει το επόμενο διάστημα στο τρίτο αγώνα, στο Kickboxing να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο όνομα στη βαριά κατηγορία, τον Γιάννη Σταφορίδη. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το patragossip, θα επιδιώξει με νύχια και δόντια  ο αγώνας να γίνει στη Πάτρα. 

Μέσα από την πλατφόρμα του ufight.gr ο Πανταζής εμμένει ότι θα διεκδικήσει αυτό το ματ, αναφέροντας:

«Μετά από 18 χρόνια αποχής και στα 44 μου χρόνια επιστρέφω στα ρινγκ κάνοντας δύο παιχνίδια. Ένα αγώνα της πυγμαχίας τελειώνοντας τον αντίπαλο μου με το νοκ άουτ στο πρώτο γύρο και μετά από 8 μήνες δεύτερο αγώνα στο ΜΜΑ επίσης με το νοκ άουτ στο πρώτο γύρο.

Θεωρώ πως στην κατηγορία μου είμαι ο καλύτερος και δυνατός αθλητής και γι ‘αυτό προκαλώ τον εξίσου δυνατό κικμπόκερ Γιάννη Σταφόριδη σε συναναστροφή.

Γνωρίζω πως το βλέμμα του ίδιου και της ομάδας του είναι κυρίως στραμμένο στο εξωτερικό, αλλά θέλω αυτό το αγώνα στην πρώτη διαθέσιμη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί.

Διατηρώ συνεχώς σε φόρμα, γνωρίζω τι πρέπει να κάνω απέναντι του, πώς να παίξω και θεωρώ την πεποίθησή μου σίγουρη.

Το κοινό μου θέλει να με δει απέναντι στο καλύτερο.”

You May Also Like