Τσικνοπέμπτη στο Yayaz με Γιάννη Καψάλη

Ο βασιλιάς του δημοτικού τραγουδιού, Γιάννης Καψάλης, επιστρέφει για μια μοναδική εμφάνιση στην Πάτρα και, συγκεκριμένα, στο Yayaz • The Place To Be , την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου. 

Η ανακοίνωση έγινε λίγες ώρες πριν, μέσω Ιnstagram, και ήδη το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο και ζωηρό. Όλες οι εκτιμήσεις μιλούν για ρεκόρ ρεζερβέ, που θα ξεπεράσουν και τα περσινά επίπεδα. Θυμίζουμε ότι σε αυτόν τον χώρο, που αποτελεί σταθερά τον ναό της διασκέδασης στην πρωτεύουσα της Αχαΐας,  είχε παρευρεθεί και πέρυσι την Τσικνοπέμπτη!

Πάντως, φέτος, αναμένεται ακόμη πιο ..φορτσάτος, καθώς έρχεται με τη φόρα του Can Can, που πραγματικά σαρώνει μαζί με τον πολύ μεγάλο Θέμη Αδαμαντίδη και την Γιώτα Γρίβα. Επίδοση που για πολλούς τους χαρακτηρίζει ως την μεγάλη, ευχάριστη έκπληξη στον φετινό χάρτη της αθηναικής νύχτας.

Με πλήρης ορχήστρα και έχοντας στο πλευρό του τον Μάκη Τσίκο και την Μαρίνα Λαζαρτάκη, θα δώσει το παρών στο Yayaz ο Γιάννης Καψάλης. Tιμώντας, τόσο τους επιχειρηματίες που επενδύουν σε αυτόν, αλλά και τον κόσμο που θα συρρεύσει μαζικά να διασκεδάσει με τα τραγούδια του.

You May Also Like