Πλούταρχος, Βαλάντης, Πετρέλης και το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας του «Bodega» (εικόνες)

Μια μεγάλη γιορτινή βραδιά, με πολλούς επώνυμους προσκεκλημένους και το αδιαχώρητο κόσμου, διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο «Bodega» στην Πετρούπολη.

Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Αμπαρτζάκης, και οι πρωταγωνιστές του σχήματός του, Γιώργος Δασκουλίδης, Ελένη Καρουσάκη και Σαμπρίνα, που από τον Αύγουστο, κάθε Παρασκευή και Σαββάτο, το έχουν μετατρέψει στο απόλυτο στολίδι διασκέδασης στα δυτικά προάστια, κάλεσαν τους φίλους τους, για να γιορτάσουν και να γλεντήσουν όλοι μαζί, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τα δώρα δεκάδες, οι τυχεροί πολλοί, όπως και οι επώνυμοι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών τους, και μέχρι το πρωί, ξεσήκωσαν τον κόσμο. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Πλούταρχος, μαζί με τους μουσικούς του, σε μία σπάνια νυχτερινή έξοδο, που «σάρωσε» σε λουλούδια και αποθεώθηκε όταν ο Γιώργος Δασκουλίδης του έδωσε το μικρόφωνο, όπως αντίστοιχα συνέβη και με τον Βαλάντη, που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις επιτυχίες του, αλλά και τον Θάνο Πετρέλη, τον Δημήτρη Γιώτη, τον Σπύρο Σπυράκο, τον Τάκη Ανθή και τους υπόλοιπους vip καλεσμένους.

 

You May Also Like