Κερδίζει τις εντυπώσεις η Τζωρτζίνα Νικάκη

Συγκαταλέγεται στους τραγουδιστές του Romeo Πάτρας που έχουν θετικό πρόσημο.

Δεν μπήκε καθόλου στην εγχώρια καλλιτεχνικά σκηνή έτσι ξαφνικά, επομένως είναι λογικό που κερδίζει τις εντυπώσεις, τόσο με την εμφάνιση της, μα κυρίως με την φωνή της.

Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Νικάκη, η οποία, μετά από 4 σχεδόν μήνες στη θέση της πρώτης λαϊκής γυναίκας του νυχτερινού κέντρου των Παναγιώτη Βασιλειάδη-Γιάννη Αλεξόπουλου, συγκαταλέγεται σε εκείνους που έχουν πολύ θετική παρουσία και εργάζεται σαν να έχει βάλει προσωπικό «στοίχημα» να πετύχει, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν.

Όντας, εδώ και 3 χρόνια, μούσα του κορυφαίου και πλέον επιτυχημένου συνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου, μας έχουν χαρίσει επιτυχίες όπως «Τώρα ζω για μένα», «Δώστα όλα», «Αδιαφορώ» και το ολοκαίνουριο «Αν ήθελα να φύγω» σε στίχους του μετρ του είδους Ηλία Φιλίππου, που μας συστήθηκε με ένα εξαιρετικής αισθητικής videoclip που υπογράφει ο Sherif Francis.

Με τη μουσική να κυλάει στις φλέβες της, με μία σεμνότητα και ευγένεια να την χαρακτηρίζουν, αλλά και με «όπλο» της την ιδιαίτερα τρυφερή χροιά της φωνής της, η Τζωρτζίνα Νικάκη, πιο κατασταλαγμένη και ώριμη από ποτέ, αποδεικνύει ότι είναι το Next Big Thing της μουσικής σκηνής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται, νύχτα και κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο και εσωτερικός χώρος

You May Also Like