Θλίψη για το θάνατο του Γιώργου Κόζη- Το συγκινητικό μήνυμα των γιων του

Θλίψη σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του πολύ γνωστού, απόλυτα πετυχημένου και ιδιαίτερα αγαπητού επιχειρηματία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας, Γιώργου Κόζη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “P.G”, πέθανε ακαριαία, η από καρδιά ή εγκεφαλικό.

Η κηδεία του θα γίνει τη Τρίτη 20/1, από τον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών.

Ο εκλιπών, δραστηριοποιήθηκε για πολλές δεκαετίες στο χώρο της νύχτας, διατηρώντας πασίγνωστα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Από τα μέσα της δεκαετίας του 70′ μέχρι και πρόσφατα, σε συνεργασία με τους γιους του Κώστα και Χρήστο ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια, λειτουργούσαν νυχτερινά καταστήματα.

Τα «θρυλικά» 9/8 στην περιοχή της Λεύκας, το «Αρείων» στην Εγλυκάδα και το «Αρένα», είναι μερικά από τα καταστήματα που διηύθυνε η οικογένεια Κόζη.

Με αφορμή την παραπάνω «λυπητερή» είδηση, οι δύο γιοι του, Κώστας και Χρήστος Κόζης  έκαναν μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραψαν:

«Αγαπημένε μας πατέρα καλό ταξίδι, έζησες με ήθος, τιμή, αξιοπρέπεια και την μεγαλύτερη καρδιά και καλοσύνη που έχω συναντήσει σε άνθρωπο, έφυγες σήμερα Κυριακή, την αγαπημένη σου ημέρα, που την τιμούσες όπως ακριβώς πρόσταζε η ορθοδοξία. Σε ευχαριστούμε απεριόριστα για ότι έκανες για εμάς, ήσουν πολύ καλός με όλους μας, θα σε αγαπάμε και θα σε θυμόμαστε με περηφάνια για πάντα.. Εις το επανιδείν ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ στου παραδείσου τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! Οι γιοί σου ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Χρήστος Κόζης, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

 

You May Also Like