Δόξα Αγγελή… γνωρίστε την ανερχόμενη τραγουδίστρια (δείτε το video clip)…

Πότε μπαίνει, για πρώτη φορά η μουσική στην ζωή σου;
Η μουσική μπήκε στη ζωή μου από τα παιδικά μου χρόνια, όταν σιγοτραγουδούσα γνωστές μελωδίες. Στη συνέχεια, με την προτροπή της οικογένειάς μου,ξεκίνησα σε Ωδείο τα μαθήματα του Πιάνου, της Θεωρίας και του Κλασσικού Τραγουδιού και αποφοίτησα μετά από λίγα χρόνια.

Πότε ένοιωσες ότι αυτό που θες να κάνεις στην ζωή σου, είναι να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Από μικρή κατάλαβα ότι η μουσική και πιο συγκεκριμένα το τραγούδι, ήταν κάτι που με βοηθούσε να εκφράσω τον εσωτερικό μου κόσμο και να εκτονώσω το πάθος και τις ανησυχίες μου. Έτσι, ακόμα κι αν τα σχόλια δεν ήταν πάντα υποστηρικτικά απ’ το περιβάλλον μου, συνέχισα να ονειρεύομαι και να βάζω στόχους για να καταφέρω μια μέρα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι.

Πόσα χρόνια τραγουδας επαγγελματικά ;
Έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα πριν από οχτώ χρόνια, τραγουδώντας με φίλους σε μαγαζιά του χωριού μου. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων στην πόλη των Ιωαννίνων, δημιούργησα τη μπάντα μου “Somnus” με την οποία κυκλοφορήσαμε τον πρώτο μας δίσκο “Misanthropic Land”. Έκτοτε, έχω συμμετάσχει σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, όπου συνεργάστηκα με καλλιτέχνες του χώρου όπως τη Μαρίνα Σάττι, τον Αλέξανδρο Ευκλείδη και τον Δημήτρη Δημόπουλο.

Ποιά ήταν τα πρώτα σου μουσικά ακούσματα και πόσο έχουν επηρεάσει τις επιλογές σου και τον τρόπο έκφρασής σου ;
Στο περιβάλλον που μεγάλωσα υπήρχε πάντα μια ποικιλία ακουσμάτων και διαφορετικών μουσικών στοιχείων, από δημοτική -παραδοσιακή μουσική μέχρι rock, έντεχνο και ρεμπέτικο ρεπερτόριο. Όταν όλα αυτά συνδιάστηκαν με την κλασσική μουσική των σπουδών μου, συνειδητοποίησα ότι η μουσική είναι μία, ανεξάρτητα από το είδος και το στυλ, ενώνει τους ανθρώπους και μεταφέρει συναισθήματα. Έτσι, μου αρέσει πάντα να συνδιάζω ήχους και τρόπους από διαφορετικές κουλτούρες για να έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ στις δικές μου συνθέσεις.

Θα ήθελα να μας μιλήσεις λίγο για το νέο σου τραγούδι…
Το νέο μου digital single, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την δισκογραφική εταιρεία Spicy, με τον τίτλο “Κοινός προορισμός” και κινείται σε pop- ethnik ρυθμούς. Πρόκειται για ένα κομμάτι που συνέθεσα στο πιάνο μου και μιλάει για το ταίριασμα δύο ανθρώπων και τα συναισθήματα χαράς και ελευθερίας που αυτό σου προκαλεί. Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Γιώργος Γιαλετζής (Studio 3rd floor) και την επιμέλεια παραγωγής είχε ο Παύλος Χριστοδούλου. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Βαγγέλης Κουμελάς & Νίκος Ισίδωρος.

Δείτε το video clip

You May Also Like