Ο Τάσος Μπερδέσης ανάγκασε τον Ρώσο σε εγκατάλειψη ! (vid)

Εξαιρετική εμφάνιση για ακόμα μία φορά πραγματοποίησε ο Τάσος Μπερδέσης στο πλαίσιο του «Premium Boxing Event» που έλαβε χώρα την Παρασκευή 13 Δεκεμβριου στην PAOK Sports Arena.

Mε σερί γροθιών στον δεύτερο γύρο ανάγκασε σε εγκατάλειψη τον Ρώσο αντίπαλό του Sergey Beloshapkin-Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο ΕΔΩ

Ο προπονητής του Σταύρος Στοφυλας στο ‘Colosseum Fighting Arena’ στον Πειραιά έγραψε για την μάχη:

«Για άλλη μια φορά ο πρωταθλητης μας απέδειξε ότι δεν είναι τυχαίο που είναι Νο1 στην πυγμαχία τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει η χώρας μας στον χώρο.

stofylas33388

Αήττητος παρέμεινε και αυτή την φορά ανέναντια στον Ρώσο αντίπαλο στην πολύ υψηλού επιπέδου επαγγελματική διοργάνωση πυγμαχίας ‘Premium Boxing Event’.

Eπειτα από καταιγισμο δυνατων χτυπημάτων στην αρχή του δεύτερου γύρου από τον πρωταθλητή μας ο Ρώσος αντίπαλος εγκατέλειψε αφού κατάλαβε ότι η βραδιά θα μπορούσε να εξελιχθεί παρα πολύ επικινδυνα για εκεινον.

Σας ευχαριστούμε θερμα ολους για την υποστηριξη σας, καθώς και τους χορηγους μας που ηταν διπλα στον αθλητή μας και σε αυτή την δύσκολη προετοιμασία!

COLOSSEUM FIGHTING ARENA!

TASOS BERDESIS!

ONE FOR ALL,ALL FOR ONE!

ONE TEAM,ONE FAMILY!

COETUS INVICTUS!»

stofylas2888

από ufight.gr

You May Also Like