Φαγητό υψηλών προδιαγραφών- Στο “Όλα Ψήνονται”- Στην Πατρών Κλάους 30

Το “Όλα Ψήνονται” είναι ένα προσιτό ψητοπωλείο, της νέας εποχής, κατάλληλο για όλους όσους αναζητούν πάντα το ιδανικό. Industrial αισθητική, εναλλαγές ξύλου-μετάλλου, που εκπέμπουν την πιο φιλόξενη διάθεση – σε συνδυασμό, φυσικά με την καλύτερη διάθεση του πάντα χαμογελαστού και εξυπηρετικού team του! Το αποτέλεσμα; Value for money κρεατοφαγικές προτάσεις, φτιαγμένες με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και πρώτες ύλες, με τις περισσότερες να είναι – προς έκπληξη όλων μας – μονοψήφιες!

Η επιτυχία του “Όλα Ψήνονται” έχει εξήγηση :

  • Πρώτη προτεραιότητα του, αποτελεί η ευχάριστη εμπειρία και ικανοποίηση του πελάτη, από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν. Το αποτέλεσμα αυτό, επιτυγχάνεται μέσα από την ιδιαίτερη προσοχή που δίνεται στις πιο μικρές λεπτομέρειες, από τις προσεγμένες συσκευασίες μεταφοράς του γεύματος μέχρι την αδιαμφισβήτητη υψηλή ποιότητα του φαγητού και την άριστη τήρηση των υγειονομικών προδιαγραφών. Στο σημείο αυτό, είναι σημαντικό να αναφερθεί, ότι το “Όλα Ψήνονται” πληροί όλες τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ και φέρει τις πιστοποιήσεις ISO 22000, ISO 9001, πολύ πριν γίνει απαίτηση της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας για όλες τις επιχειρήσεις τροφίμων.
  • Επιπλέον, η κάλυψη όσο το δυνατό περισσότερων προτιμήσεων και απαιτήσεων των πελατών, διατηρώντας πάντα την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα αλλά και η διαρκής ανανέωση των γευστικών προτάσεων αποτελούν ζητήματα ζωτικής σημασίας για το “Όλα Ψήνονται”.

Η πολυετής εμπειρία των ιδιοκτητών στο χώρο των ψητοπωλείων και του κρέατος, είναι κάτι που διαφαίνεται από τις πρώτες κιόλας μπουκιές: τρυφερά σουβλιστά όπως το πεντανόστιμο κοντοσούβλι ή το κοντοσούβλι κοτόπουλου, εξαιρετικά ζουμερό (χειροποίητο) κεμπάπ και στα προσωπικά αγαπημένα – για δυνατούς “λύτες” – η μπριζόλα χοιρινή (απείρως well-priced, σε σωστή κοπή και με γεύση να-γλύφεις-τα-δάχτυλά-σου)!

Το “Όλα Ψήνονται” ανεβάζει κατά πολύ τα standards στην κρεατοφαγία, στη πόλη της Πάτρας, ικανοποιεί με το παραπάνω τις υψηλές προσδοκίες των meat lovers, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί χαμηλά τις τιμές. Αλήθεια, χρειάζεται κάτι παραπάνω για να χαρακτηρίσεις ένα στέκι “ιδανικό”;

Let’s eat, λοιπόν!

“Όλα Ψήνονται”
Πατρών Κλάους 30, Πάτρα, τηλ. 261 031 0999
Facebook | Instagram

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: επιδόρπιο και φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα τρώνε, πίτσα, επιδόρπιο, φαγητό και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάθονται, ποτό και φαγητό

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

You May Also Like