Πάολα-Κουρκούλης : Φωτογραφικό υλικό από την εντυπωσιακή πρεμιέρα τους στο Club Vogue

Το κοινό της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο έδωσε δυναμικά το παρόν στην πρεμιέρα του  αγαπημένο  και πλήρως ανακαινισμένου-«Vogue Club», με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη να ενώνουν τις φωνές τους και να μας παρουσιάζουν ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες απ’ την προσωπική τους δισκογραφία , αλλά και από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

Απολαύστε ελεύθερα από την οθόνη σας (χωρίς reservation) και θυμηθείτε ότι μπορείτε να τον δείτε και να τον ακούσετε ζωντανά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο «Vogue Club» (26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη 564 27).

Το patragossip.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε υλικό από την εμφάνιση τους στην πίστα.

Πάολα, εκρηκτική όπως πάντα εμφανίσθηκε επί σκηνής με το τραγούδι της «Περαστική» ενώ ακολούθησε η νέα της επιτυχία «Καταστροφή» που αν και μετρά ελάχιστες ημέρες κυκλοφορίας έχει ήδη αγαπηθεί και αυτό φάνηκε και στην live ερμηνεία του τραγουδιού στο Vogue Club!

Ο Νίκος Κουρκούλης, εμφανίσθηκε επί σκηνής στους ρυθμούς του νέου του τραγουδιού «Έλυνε και Έδενε» ενώ ακολούθησαν οι παλαιότερες επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει! Εκεί ήταν και η σύζυγος του Κέλλυ Κελεκίδου.

You May Also Like