“Νέο Βραχώρι”: «Επιστρέφει» στο νυχτερινό Αγρίνιο, με την Μαρία Καρλάκη έτοιμη να βάλει φωτιά

Ένα από τα πιο φιλόδοξα σχέδια των τελευταίων χρόνων στη νυχτερινή ζωή του Αγρινίου και γενικότερα όλης της Αιτωλοακαρνανίας, έχει ο επιχειρηματίας που μίσθωσε το ιστορικό “Βραχώρι”. Να το επαναφέρει ξανά στην ενεργό δράση και να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Όπως, δηλαδή, συνέβαινε στο παρελθόν, που παρέλασαν όλα τα «βαριά» ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Το όνειρο και η προσπάθεια παίρνουν σάρκα και οστά σήμερα. Με την γνωστή σε όλους μας τραγουδίστρια, Μαρία Καρλάκη, να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα σας συναρπάσει. Οι καλλιτέχνες που θα συναντήσουμε στο πλευρό της είναι οι : Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Δημήτρης Καραμανώλης, Χρήστος Σιδέρης, Φωτεινή Σουλιώτη και Αλέξανδρος Γερολυμάτος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Δημητρης Καραμανωλης, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Η παρουσία, επίσης, του Απόστολου Διώτη είναι σημαντική , όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι. Ο πρώην ιδιοκτήτης καταστήματος επώνυμων ρούχων, θα πρωταγωνιστήσει στο ρόλο του μετρ και μάλλον θα τα καταφέρει. Αφού χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα κοινωνικός στις επαφές του, είναι αγαπητός και το σημαντικότερο : έχει μεγάλος πάθος με το project του came back του “Βραχώρι”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

You May Also Like