Πρόταση «βόμβα» για την αξεπέραστη Βέρα Λάμπρου!

Πρόκειται για μια γυναίκα, που ξέρει να πιάνει τη ζωή από τα μαλλιά. Με τα λάθη της και τα σωστά της. Όπως οι περισσότεροι άλλωστε. Μεγάλη της αδυναμία, είναι το τραγούδι. Παράλληλα, όποτε έχει κέφι και ελεύθερο χρόνο, απασχολεί τον κόσμο της μόδας με φωτογραφήσεις και editorials. Το εντυπωσιακό με αυτή την γυναίκα, είναι πως τα media δεν την κανάκεψαν ποτέ, ούτε την “έσπρωξαν”. Από την άλλη, τίποτα δεν της χαρίστηκε και τίποτε δεν ήρθε ουρανοκατέβατο. Κι, όμως, τα κατάφερε, κόντρα στις κακεντρεχείς προβλέψεις. Τα τελευταία χρόνια, έχει αποσιωπηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ζώντας μόνιμα στο Κιάτο, με την οικογένεια της. Για το λόγο ότι πολύ κοντινό της πρόσωπο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μπορεί οι καιροί να αλλάζουν, όμως κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά και κλασικά. Όσο υπάρχει Βέρα Λάμπρου , ο φακός θα την θέλει, θα την διεκδικεί και εκείνη θα τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης.

Μάλιστα, πληροφορηθήκαμε πως δέχτηκε πρόταση “βόμβα” από μεγάλο κανάλι, για να παρουσιάσει δική της εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Και εκείνη σκέφτεται τι θα απαντήσει.

You May Also Like