Σπύρος Πανταζόπουλος : Το αδιαχώρητο στις εμφανίσεις του (photos)

Ο Σπύρος Πανταζόπουλος  – κατά κοινή ομολογία εχθρών και φίλων –  κερδίζει το στοίχημα του φετινού χειμώνα, αφού έχει καταφέρει οι εμφανίσεις του να είναι sold out.

Η καρδιά της διασκέδασης «χτυπάει κόκκινο» στο νυχτερινό κέντρο «Romeo Plus» στην Πάτρα, με τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή να δίνει τον καλύτερό του εαυτό on stage.

Ο Σπύρος Πανταζόπουλος, με το υπόλοιπο πολύ αξιόλογο team τραγουδιστών και μουσικών, όπως λόγου χάριν ο Σάκης Αρσενίου, η Τζωρτζίνα Νικάκη, ο Στέλιος Λεγκάκης κ.α, έχουν συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω τους και όχι άδικα, αφού το πρόγραμμά τους τα έχει όλα, με αποτέλεσμα να παρασύρουν τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου στον ρυθμό τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ ο λουλουδοπόλεμος κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχει την τιμητική του.

Είναι, επίσης, άξιο λόγου να αναφερθεί ότι ο Σπύρος Πανταζόπουλος θεωρείται πια διαχρονική αξία στα μουσικά δρώμενα της πόλης. Δουλεύει ακατάπαυστα, ενώ είναι ο μόνος που έχει υπάρξει και συνεχίζει να υπάρχει πρωταγωνιστική μονάδα, σε τόση μεγάλη διάρκεια χρόνων, σχεδόν σε όλα τα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες από τις sold out εμφανίσεις του παρακάτω:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

You May Also Like