Λαμπερός γάμος στη Κύπρο: Μενιδιάτης, Σταν, Δείξιμος, Σταύρος Κωνσταντίνου, Χοβίκ, Έλενα Παπαπαναγιώτου τραγούδησαν στο γάμο του γνωστoύ ραδιοφωνικού παραγωγού | Videos

Στο επιβλητικό “Breeze Summer Club”, που είχε στολιστεί για την περίσταση , τελέσθηκε την προηγούμενη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2019, η γαμήλια δεξίωση του Κώστα Γαλάτη και της Νατάσας Καλογήρου.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με όλα τα στοιχεία που αρμόζουν στην παράδοση.

Ένας γάμος, που δεν είχε μόνο συγγενείς και ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, αλλά και αρκετούς καλεσμένους από την κυπριακή showbiz (και όχι μόνο) . Βλέπετε, ο γαμπρός είναι ένας από τους πιο δημοφιλής παραγωγούς του Super Fm 104.8, του καλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού των αδερφών γειτόνων. Οπότε, καταλαβαίνετε πως έχει αρκετές υψηλές γνωριμίες, σε ότι έχει να κάνει κυρίως με τραγουδιστές.

Και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα από το γεγονός ότι όχι μόνο έδωσαν το παρών, αλλά τραγούδησαν κιόλας αρκετά γνωστά ονόματα της ελληνικής και κυπριακής μουσικής σκηνής. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Σταν, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Άκης δείξομος , ο Χοβίκ, ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Παπαπαναγιώτου

Σε ότι αφορά συγκεκριμένα τον Άκη Δείξιμο, ,πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα ολοκαίνουριο, ειδικά γραμμένο για την περίσταση και αφιερωμένο στο ζεύγος, ερωτικό κομμάτι, σε μουσική του ίδιου και στίχους του Ζήνωνα Ζιντίλη, με τίτλο «’Ενα Όνειρο».

Δεύτερο τραγούδι, πάλι ο δικό του, που έγραψε παλιότερα στην Νατάσα Θεοδωρίδου, “Αν υπάρχει παράδεισος”

Το ζευγάρι εμφανώς συγκινημένοι με την έκπληξη χόρεψαν το πρώτο τους χορό και ακολούθησαν φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα. Για 5 λεπτά φωτιστικέ όλη η Λεμεσός.

 

 

 

 

You May Also Like