Είστε έτοιμοι; Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε – Το «Θηρίο» μέσα σε κλουβί

Ο Παναγιώτης Πανταζής είναι έτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, αφού συμφώνησε για το πρώτο ΜΜΑ παιχνίδι του, στη γενέτειρα του, σύμφωνα με το patragossip. 

Ο  δάσκαλος των δασκάλων, το «Θηρίο» για πολλούς άλλους, που λίγους μήνες πριν θριάμβευσε στο «Versus 15», που έγινε στο Περιστέρι, με αντίπαλο τον Κύπριο, Παναγιώτης Λούρας (νίκη με νοκ άουτ στον πρώτο γύρο), «κλείδωσε» τον πρώτο του ΜΜΑ αγώνα εντός Πατρών. 

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Πανταζής συμφώνησε με τον Γιώργο Σαριδάκη του SCORPION, να αγωνιστεί μέσα σε κλουβί, που θα πραγματοποιηθεί σε δύο περίπου μήνες από τώρα, σε ένα από τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα γήπεδα της πόλης και αντίπαλός του αναμένεται να είναι ένας ιδιαίτερα σκληρός αθλητής από τα Βαλκάνια.

Τη διοργάνωση, όπως προείπαμε, θα την αναλάβει ο Γιώργος Σαριδάκης (Scorpion Edition), ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να παίξει ..μπάλα με τους καλύτερους. 

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως χρυσός χορηγός θα είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας των Πατρών, που δικαίως έχει χαρακτηριστεί ως ο “πατέρας των event”. 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

 

You May Also Like