Βουίζει όλος ο νυχτερινός κόσμος, μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Patragossip» για το comeback της “Μικρής Γαλλίδας”

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του patragossip, που θέλει την Παριζιάνα, γνωστότερη ως Μικρή Γαλλίδα, ίσως το ιστορικότερο μπουζουξίδικο εκτός Αθηνών όλων των εποχών, να ετοιμάζεται να λειτουργήσει ξανά, μετά από κάποια χρόνια, έχοντας μάλιστα μεγάλα όνειρα, έκανε το γύρο του διαδικτύου, με πολλούς μάλιστα να αρχίσουν να …ψάχνονται. Βλέπετε, η «πίτα» του τζίρου της νύχτας στην Πάτρα έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια, και ένας επιπλέον διεκδικητής τίτλου θα περιέπλεκε ακόμα περισσότερο μία ήδη δύσκολη κατάσταση.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ :

«Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα, διαβάσαμε στο Patragossip, σχετικά με το σχέδιο επώνυμης πατρινής, επιτυχημένης επιχειρηματίας, για την επαναλειτουργία του νυχτερινού κέντρου Παριζιάνα, στην παραλία των Βραχνεΐκων, που για πολλές δεκαετίες αποτέλεσε την απόλυτη «βασίλισσα» στη νύχτα στην Πάτρα. Ένα σχέδιο, το οποίο έχει μπει στην τελική ευθεία. 

Αναλυτικά το δημοσίευμαΕΔΩ

Σύμφωνα, λοιπόν, με νεότερες πληροφορίες μας, η πρόθεση των ιθυνόντων είναι να δαπανήσουν ένα πολύ σεβαστό ποσό, ώστε να γίνει σωστή και οργανωμένη δουλειά. Στα πλαίσια αυτά, και πιο συγκεκριμένα μαθαίνουμε πως ο σχεδιασμός τους θα επικεντρωθεί σε 3 άξονες. 

Πρώτον, αλλαγή ονομασίας.

Δεύτερον, επέκταση του μαγαζιού.

Και τρίτον, επιλογή μουσικού σχήματος από το…πάνω ράφι.

Την ίδια στιγμή, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με άτομα από το συγκεκριμένο χώρο, με στόχο να διερευνηθεί η πιθανότητα συνεργασίας.……»

Επανέρχονται οι φήμες και οι διαρροές ότι τα πρόσωπα πίσω από αυτό το εγχείρημα, που είναι ένα ζευγάρι, με σημαντική επιχειρηματική παρουσία στον πρωτογενή τομέα, έρχονται με μοναδικό σκοπό να αφήσουν το αποτύπωμά τους στην ιστορία της πατραϊκής νύχτας. Για αυτό και σκοπεύουν να τα αλλάξουν όλα στην Παριζιάνα. Μάλιστα, κυκλοφόρησε πως αυτή τη βδομάδα θα μπουν οι μπουλντόζες στο χώρο.

Κάποιοι τα ακούνε αυτά και αναρωτιούνται, αν υπάρχουν ακόμα σήμερα ..πακετοφόροι τύποι, που θα τα χώσουν, σε μια πόλη που δεν κουνιέται φύλλο.

 

You May Also Like