Γιώργος Μαζωνάκης – Αντύπας: Ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Fever!

Το αθηναϊκό κοινό αδημονεί για τα νέα σχήματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας με τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής να δίνουν εξαιρετικά live performances στα καλύτερα hotspots με σκοπό να απογειωθεί η χειμερινή μας ψυχαγωγία.

Στην λεωφόρο της Συγγρού λοιπόν, βρίσκεται να από τα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, που προσελκύει όλη την πόλη να διασκεδάζει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο λόγος φυσικά για το Fever , το οποίο αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα meet points της Αθήνας, και έχει φιλοξενήσει στο stage του, τους καλύτερους εκπροσώπους της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Έχοντας διανύσει μία πολύ μεγάλη πορεία στα νυχτερινά δεδομένα, το Fever, είναι από τα μαγαζιά που προάγουν την απόλυτη, γνήσια και αυθεντική διασκέδαση, όντας αναμφίβολα, ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά στέκια.

Στέκεται επιβλητικό στην Λεωφόρο Συγγρού, όντας πολύ ευρύχωρο, αφού φιλοξενεί όλη την Αθήνα, και βρίσκεται αρκετά κοντά στον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, γεγονός που το καθιστά πολύ εύκολα προσβάσιμο. Τα σχήματα που έχει επιλέξει κατά καιρούς να φιλοξενήσει, το έχουν καταστήσει σε κάθε μέρα λειτουργίας του κατάμεστο, φτάνοντας το κέφι στο κόκκινο.

Οι ιθύνοντες επιλέγουν κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο τους, να φτάνουν την διασκέδαση στα ύψη με τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαζωνάκη και τον μοναδικό Αντύπα.

Ο Μαζωνάκης ποτέ δεν γύρισε την πλάτη στο λαϊκό τραγούδι, που τόσο αγαπάει, αφού πρόκειται και για το μουσικό είδος που τον ανέδειξε, και του χάρισε μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του συνεχώς αυξανόμενου φανατικού κοινού του.

Παρόλα αυτά ποτέ δεν επαναπαύθηκε στα ήδη κεκτημένα του, που ήταν αναμφίβολα πολλά, αλλά αντίθετα έμαθε να εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τα ρεύματα της εποχής και συμβαδίζοντας άψογα μαζί τους. Ο υπέροχος Γιώργος Μαζωνάκης, είναι ομολογουμένως, ένας κορυφαίος ερμηνευτής, που με τα εξαιρετικά επιτυχημένα τραγούδια του, μαγνητίζει το κοινό του και δημιουργεί κάθε φορά τον απόλυτο μονόδρομο της διασκέδασης, όντας ανατρεπτικός, ιδιαίτερος αλλά πάνω από όλα πολύ ταλαντούχος, ξεκινάει την μουσική του πορεία από πολύ μικρή ηλικία, με σταθερά βήματα που στην συνέχεια τον δικαίωσαν απόλυτα.

Οι επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη, και ο δημοφιλής και πολύ αγαπητός τραγουδιστής να αποκτάει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Αντύπας, έχει ξεκινήσει το μουσικό του ταξίδι από τα τέλη της δεκαετίας του 90, σε αθηναϊκές σκηνές, όντας στο πλευρό πολύ σπουδαίων καλλιτεχνών. Αυτό τον βοήθησε να αναπτύξει το μουσικό του γονίδιο, και να χριστεί ως ένας από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του ερωτικού κυρίως τραγουδιού στην Ελλάδα.

Οι συνεργασίες του, σε όλη την διάρκεια της πορείας του, είναι αναρίθμητες και έχουν στεφθεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Από τα πρωτα του κιόλας βήματα, τον εμπιστεύθηκαν μεγάλοι τραγουδοποιοί, και του χάρισαν εξαιρετικά κομμάτια, που τον έθεσαν αυτόματα στην κορυφή. Άξιος λοιπόν των υψηλών προσδοκιών, δημιουργεί το δικό του ρεύμα στην μουσική βιομηχανία, με ένα από τα τραγούδια που τον στιγμάτισαν, το ‘Δεν είσαι εδώ’.

Οι δισκογραφικές επιτυχίες συνεχίζονται αμείωτα, και το επόμενο άλμπουμ του, του χαρίζει το ‘Άντε μην αργείς’, και το ‘Για τα φιλιά σου’, που γνωρίζουν τεράστια αποδοχή από το κοινό.

You May Also Like