Θα χορέψουμε σήμερα, στο μεγαλύτερο πανηγύρι του καλοκαιριού, στην Οβρυά (ΦΩΤΟ)

Στην πίστα οι κορυφαίοι των κορυφαίων και αναμένεται ο χαμός…

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του πανηγυριού και ήδη σε πολλά χωριά της Αχαΐας ή ακόμα και σε συνοικίες της Πάτρας, ετοιμάζονται για την δική τους γιορτή.

Ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια στην περιοχή μας, όπου εδώ και χρόνια γίνεται ο χαμός είναι αυτό της Οβρυάς, επί της λεωφόρου Δημοκρατίας, είναι αυτό που θα εξελιχθεί σήμερα το βράδυ. Συμπίπτει, μάλιστα, με την γιορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με τους παρευρισκόμενους να ετοιμάζονται να γλεντήσουν όλη τη νύχτα, έχοντας στην πίστα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παραδοσιακού δημοτικού τραγουδιού.

Έτσι και σε λίγες ώρες από τώρα, πρόκειται να είναι το πανηγύρι του καλοκαιριού. Το πανηγύρι της Οβρυάς, που έχει ακόμη έναν λόγο να πανηγυρίζει, αφού συμπληρώνει 50 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας, μαθαίνουμε ότι είναι εδώ και μέρες sold out, με δεκάδες Αχαιούς και Έλληνες του εξωτερικού να δίνουν το παρών.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς θα είναι και πάλι ο άρχοντας του δημοτικού τραγουδιού Γιώργος Βελισσάρης, που θα τραγουδήσει δίνοντάς τα όλα για ακόμα μία φορά στην πίστα, ξεσηκώνοντας με την φωνή του το κέφι των θαμώνων, σε μία γιορτή όπου οι σαμπάνιες, το ουίσκι και όλα τα σχετικά αναμένεται να ρέουν άφθονα όλη τη νύχτα.

Πάντως, ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση θα προκαλέσει το γεγονός ότι θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη σκηνή, στο πλαίσιο του πανηγυριού της Οβρυάς, η Γωγώ Τσαμπά με την Γιώτα Γρίβα.

Οι υπόλοιποι του σχήματος είναι : Έλενα Γεωργαντά, Ματίνα Μέρη, Τάκης Μπαλάσης , στο βιολί ο Ζήσης Κασιάρας, στο κλαρίνο ο Σωτήρης Κόκκορης με τον Χρήστο Λουκόπουλο και σε ρόλο guest star ο μοναδικός Γιάννης Πανίτσας. 

Να σημειωθεί ότι διοργάνωση έχει αναλάβει ο Κυριάκος Μπαζάρογλου (Βέρα Γεύσεις), ενώ αναμένονται και πολλές εκπλήξεις.

You May Also Like