Ο ανταγωνισμός θα χτυπήσει “κόκκινο” στη νύχτα της Πάτρας

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και αμφίρροπο προμηνύεται το μέλλον του κλάδου της νυχτερινής διασκέδασης στην πόλη της Πάτρας. Έχοντας ήδη μπει στον Αύγουστο, το οποίο σημαίνει πως ο Σεπτέμβρης δεν είναι και τόσο μακριά, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα στρατόπεδα, όχι μόνο στα γνωστά, αλλά και σε αυτά που είναι στα ..σκαριά , τα οποία μαθαίνουμε πως θα είναι αρκετά, κάτι που προδιαθέτει για ακόμη πιο αμφίρροπη συνέχεια.

Είναι χαρακτηριστικό πως παρά την παρατεταμένη περίοδο της οικονομικής ύφεσης, που πλήττει και τον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία χρόνια, αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει για να ετοιμάζονται να προστεθούν στη λίστα και νέοι παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τα καινούργια κλαμπ που θα κάνουν ποδαρικό στην πατραϊκή νύχτα και θα προσπαθήσουν (με το καλημέρα κιόλας) να κερδίσουν τις εντυπώσεις τον φετινό χειμώνα, είναι : 

Η νέα πολλά υποσχόμενη προσπάθεια της πολυμελούς ομάδας πίσω από το Yayaz και το Macao, ακούει στο όνομα AIFEL. Θα εδρεύει επί της οδού Αγίου Ανδρέου 74 και Γεροκωστοπούλου (εκεί που βρισκόταν το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαδημάτου). Μια, πάντως, είναι η ουσία εδώ. Η έμπνευση τους προέρχεται από το  TOKYO. Το πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο της οικογένειας Βουτυράκου στο Γκάζι της Αθήνας. 

Γνωστό, επίσης, είναι πως , μετά από μελέτες επί μελετών για το που θα στεγαστεί τελικά το νέο ΜΑGENDA, οι Δημήτρης και Πέτρος Φούφουλας κατέληξαν στο νεοκλασικό κτίριο του King George στην πλατεία Γεωργίου, ακριβώς στην καρδιά της Πάτρας. Στο εγχείρημα θα συμμετέχει και o Νίκος Καρπάνος,

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κτήριο της Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου 1, εκεί που βρισκόταν το «ARENA THE PLACE», θα μετατραπεί σε night club. Το οποίο, πιθανότατα, θα φέρει αθηναϊκή επωνυμία. Η ομάδα του W στο Ρίο και ο αδελφοί Κούφοι θα στηρίξουν οικονομικά το πρότζεκτ.

Στη παραπάνω λίστα, ας προστεθούν και οι υπόλοιποι, που είναι ήδη γνωστοί.

Λοιπόν, έχουμε το NΑVONA CLUB DI OGGI , στα σκαλιά της Γεροκωστοπούλου, που, κατά κοινή ομολογία, είναι ο βασιλιάς του είδους και φυσικά δεν σκοπεύει να ..χάσει τα σκήπτρα του. Αυτό φαίνεται και από την απόφαση του ιδιοκτήτη του, Άκη Καραβιώτη,  να το ανακαινίσει.

Τώρα, αναφορικά με το RULES CLUB, του Θανάση Παντελή, πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι και για να φτιαχτεί , στο κτίριο στη διασταύρωση της Ρήγα Φεραίου και Κανάρη, που προηγουμένως στεγαζόταν η μπυραρία «BB King», δαπανήθηκαν αρκετά πολλά λεφτά. Καταλαβαίνουμε, επομένως, πως ο φετινός χειμώνας θα έχει έναν μοναδικό στόχο.  Να κάνει απόσβεση του κεφαλαίου του.

Το DISCO ROOM, για ακόμη μια χρονιά, θα είναι η ήρεμη δύναμη.  

Άρα, αθροίζοντας πάμε στα 6 και …προχωράμε. 

Συνυπολογίζουμε και κάποια άλλα καταστήματα (MACAO, ΣΟΥΡΩΡΗΡΙ, MA COCOTTE-ανακαινίζεται και αυτό). Μπορεί φαινομενικά, να μην είναι «καθαρόαιμα» ξενυχτάδικα, όμως, έστω και με έμμεσο τρόπο, υπάγονται στην εν λόγω κατηγορία.

Κάνοντας, λοιπόν, τη σούμα, προκύπτουν 9 νυχτερινά μαγαζιά, που θα ριχτούν στην “μάχη”, με στόχο να πάρουν όσο το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας. 

Ο καλύτερος ας κερδίσει …

You May Also Like