Η συγνώμη του Τσίπα στον Νταβλούρο (Photos)

«Συγγνώμη» αναγκάστηκε να ζητήσει ο δημοσιογράφος του patragossip, Ηλίας Τσίπας, για ένα δημοσίευμα, που ανέβασε χθες το μεσημέρι στο συγκεκριμένο σαιτ, στο οποίο εμμέσως πλην σαφώς εμπλεκόταν το όνομα του πρώην βουλευτή Αχαίας με τη ΝΔ και πρώην Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Αθανάσιου Νταβλούρου. 

Αφορμή ήταν μια καταγγελία ενός γνωστού τραγουδιστή της πόλης, ο οποίος έκανε λόγο για έναν μεθυσμένο άνδρα, και χωρίς να τον κατονομάζει -που κατά τα λεγόμενα του, του άσκησε σωματική και φραστική βία, ενώ ισχυριζόταν ότι είναι ξάδερφος του. 

Το patragossip προχώρησε λίγο αργότερα σε αναδημοσίευση της ανάρτησης του, σε άρθρο υπό τον τίτλο : “Πατρινός τραγουδιστής καταγγέλλει επίθεση μεθυσμένου άνδρα, που ισχυρίζεται ότι έχει ξάδερφο στην αστυνομία”.

Βέβαια, το θιγόμενο πρόσωπο, σε επικοινωνία που είχε με τον Η.Τσίπα, δήλωσε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, όπως έγραψε στην μακροσκελής ανάρτηση του ο καταγγέλλων-γνωστός τραγουδιστής, την οποία μετά κατέβασε. “Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Επειδή δεν ξέρετε, ο συγκεκριμένος που με κατηγορεί, με γρονθοκόπησε στο μάτι, σε σημείο που με δυσκολία βλέπω. Στα προηγούμενα συνυπολογίστε και ότι κάνω αιμοκάθαρση”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, όπως λέει, θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, εναντίον τόσο του τραγουδιστή, όσο του patragossip, που προχώρησε στη δημοσίευση των ισχυρισμών του. 

Ας βάλουμε τώρα τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Πρώτον : Οι ισχυρισμοί και των δύο πλευρών δεν υιοθετούνται, και επ’ ουδενί δεν εκφράζουν την εν λόγω ιστοσελίδα. Δεν είναι, άλλωστε αυτός ο ρόλος μας. Και το αποδείξαμε, φιλοξενώντας τις δηλώσεις τους, χωρίς την παραμικρή αλλαγή. Το οποίο δείχνει ότι προσπαθήσουμε να είμαστε αντικειμενικοί, χωρίς να πάρουμε θέση υπέρ του ενός η του άλλου.

Δεύτερον και τέλος : Στο άρθρο αυτό, δεν αναφερθήκαμε ονομαστικά προς το πρόσωπο που κατηγορεί ο τραγουδιστής. Αν πρέπει να δοθεί μια απαιτούμενη συγνώμη, είναι προς τον Θανάση Νταβλούρο, γιατί κακώς ανακατεύθηκε το όνομά του στην όλη υπόθεση αυτή. 

You May Also Like