Νίκος θεοδωσίου : Ευχαριστεί Αϊδινιώτη και ετοιμάζεται ξανά για την Ρουμανία

Μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, έγινε γνωστό πως ο ταλαντούχος Πατρινός πυγμάχος, Νίκος Θεοδωσίου, δεν θα συνεργάζεται πλέον με τον Γιάννη Αϊδινιώτη και κατ επέκταση παύει να βρίσκεται υπό την ομπρέλα του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναικού.

Κοιτάζει, όμως, μπροστά, καθώς ήδη ετοιμάζεται για το δεύτερο αγώνα εκτός συνόρων, που θα γίνει εντός Σεπτεμβρίου, με επικρατέστερη ημερομηνία την 26.9…και πάλι στη Ρουμανία. Δηλώνει πως θα δώσει την δική του μάχη σαν Έλληνας, με ψυχή και λεβεντιά. 

Με αφορμή τα παραπάνω, ο Νίκος Θεοδωσίου, που συνεχώς αναβαίνει, πλέον σε επίπεδο ευρωπαϊκής κατάταξης, δηλώνει στο “patragossip”. 

“Μέσα Σεπτεμβρίου είναι ο επόμενος επαγγελματικός μου αγώνας. Για αυτό και προχωράμε γρήγορα και δυνατά, με μάνατζερ τον Julian Botez. Βέβαια, το team μου θα έχει μια μεγάλη απώλεια, του προπονητή μου, Γιάννη Αιδινιώτη. Δυστυχώς, για δικούς του λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει κάτω από τις υψηλές απαιτήσεις που προϋποθέτει το επαγγελματικό πυγμαχικό κομμάτι. Εγώ, με τη σειρά μου, θέλω να τον ευχαριστήσω για ότι έχει κάνει για μένα μέχρι στιγμής και δηλώνω επίσημα πως ο μεγάλος Γιάννης Αιδινιώτης ήταν ο τελευταίος μου προπονητής. Από δω και πέρα, θα συνεχίσω μόνος μου, σε αυτό το δύσκολο δρόμο. Το ξέρω, ακούγεται τρελό, αλλά θα τα καταφέρω, είμαι καλύτερα από ποτέ. Νιώθω ένα απελευθερωμένο αγρίμι. Έχω το χώρο μου, που γυμνάζομαι, ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια στην Ελλάδα, το Wokoute Hall, έχω τον promoter μου, τον μάνατζερ μου και τον γιατρό μου, Ιωάννη Φιλιππάτο. Πιστεύω στο team μου και κοιτάζω ψηλά”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Nikos Theodosiou, κείμενο

 

You May Also Like