Χωρίζουν οι δρόμοι Αϊδινιώτη και θεοδωσίου-Δείτε τον λόγο

Ο Γιάννης Αϊδινιώτης και ο Πατρινός πυγμάχος, Νίκος θεοδωσίου, που πρόσφατα πέτυχε την παρθενική του νίκη στην επαγγελματική πυγμαχία, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, δεν θα συνεργάζονται πλέον.

Μάλιστα, για να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις, τα νέα αποφάσισε να τα ανακοινώσει ο ίδιος ο αρχιπροπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο ζωντανός θρύλος της πυγμαχίας, με πάμπολλες επιτυχίες, ξεκαθαρίζει πως το pro boxing για αυτόν σαν προπονητής ξεκίνησε και τελείωσε στον αγώνα που έπαιξε ο θεοδοσίου ….και εξηγεί τον λόγο.

Η ανακοίνωση του κου Αϊδινιώτη: 

Επειδή δεχομαι συχνά ερωτήσεις σχετικά με το project επαγγεματική πυγμαχία που ξεκίνησε προ ολίγων μηνών και επειδή δεν έχω μαθει να μασάω τα λογια μου,σας ενημερώνω ότι το pro boxing για εμένα σαν προπονητης ξεκίνησε και τελείωσε στον αγώνα που επαιξε ο αθλητης μας Νικόλαος θεοδοσίου στην Ρουμανία τον Ιούνιο πετυχαίνοντας μία τεράστια νίκη επί του πρωταθλητή ευρώπης Ahmed Cemortan !!!!

O λόγος που αποφάσισα να σταματήσω μετά από ένα τέτοιο δυνατό ξεκίνημα είναι το γεγονός ότι βλέποντας το έργο από κοντά διαπίστωσα ότι ή θέση που κατέχει ο προπονητής στο επαγγελματικό boxing είναι υποτιμητική τόσο για τη δουλειά μου όσο και το όνομα μου .Και για όσους δεν γνωρίζουν, στην επαγγελματική πυγμαχία τον πρωτο και τελευταίο λόγο για την τύχη του αθλητή την έχει ο mananger , δεν είναι κάτι που δεν γνώριζα ,απλά άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις !

Η πυγμαχία για εμένα είναι φιλοσοφία ζωής και δεν μπορώ να κάνω εκπτώσεις!!
Είμαι ευχαρηστημένος που το έζησα και περισσότερο από όλα με ευχαριστεί το γεγονός ότι βοήθησα έναν αθλητή μου να κάνει ένα νέο ξέκίνημα στην πυγμαχία που τόσο επιθυμούσε και του εύχομαι να συνεχίσει με μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον !!!!!!

You May Also Like