ΠΑΟΛΑ : «Πάτησε γκάζι» χθες στην Πάτρα και έσβησε τις μνήμες από το καταστροφικό μπουρίνι (pics & vids)

Είναι μια ακόμη ιστορική στιγμή που καταγράφεται στο βιβλίο των εμφανίσεων της. Μια εμφάνιση απλή, αλλά τόσο ουσιαστική. Με την τεχνολογία να μοιάζει φτωχή μπροστά στα εκατοντάδες σουξέ της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας της γενιάς της  και με τον κόσμο να μην την αφήνει να τραγουδήσει παρά μόνο τους πρώτους στίχους κάθε τραγουδιού, η Πάολα βγήκε στην πίστα και γνώρισε την αποθέωση που του άξιζε.

Το Volcano, του Παναγιώτη Βασιλειάδη, στο Δρέπανο Ρίου στην Πάτρα ; Κατάμεστο. Περισσότερα από 1600 ρεζερβέ. Νούμερα τρελά, απίστευτα. Εντυπωσιακά τηρουμένων των αναλογιών, της εποχής, και κάποιων άλλων αστάθμητων παραγόντων . Φυσικά, αναφερόμαστε στις καιρικές συνθήκες, ασυνήθιστες για καλοκαιρινή περίοδο, καθώς θυμάστε τη έγινε τη προηγούμενη βδομάδα, που κυριολεκτικά άνοιξαν οι ουρανοί. Το αποτέλεσμα δεν ήταν απλά η ακύρωση της εμφάνισης της, μακάρι να ήταν μόνο αυτό, αλλά να εγκλωβιστούν οι 1000 περίπου θαμώνες που πήγαν να την δουν, για 3 ώρες.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος και εκδότης του patragossip, Ηλίας Τσίπας, που ήταν ένας από αυτούς που τράβηξαν την ταλαιπωρία, για την οποία δεν φταίει το μαγαζί, αλλά η αργοπορία των Αρχών, “κάλυψε” δημοσιογραφικά όλα όσα συνέβησαν (ΕΔΩ). Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του οποίου, μέσα σε πολύ λίγη ώρα αποτέλεσε πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα Αθηναικά ΜΜΕ.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πια στο παρελθόν, καθώς το φαινόμενο Πάολα επέστρεψε στο ίδιο μέρος χθες το βράδυ, για να ολοκληρώσει τη δουλειά που είχε μείνει στη μέση.

Και τα κατάφερε. Οι περισσότεροι έφυγαν χαρούμενοι. Διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν καψουρεύτηκαν και το καλύτερο; Γέλασαν με την ψυχή τους. Μεταξύ αυτών και οι αγαπημένοι της συνάδελφοι, Σάκης Αρσενίου και Σάκης Καντάς. Ο δεύτερος, μαλιστα, Πατρινής καταγωγής, είναι φίλος της από τα παλιά. Από τα πρώτα της βήματα.

Κλείνοντας, μάθαμε πως για την επόμενη βδομάδα, το Volcano θα φιλοξενήσει την τεράστια Πίτσα Παπαδοπούλου, μαζί με το υπόλοιπο σχήμα (Σάκη Αρσενίου, Κατερίνα Λιόλιου, Νίκο Δούρο, Γεωργία Βρανά, Φρύνη Βλάχου και Νικόλα Αδάμ).

Προηγείται, όμως, η αποψινή εμφάνιση του Σάκη Αρσενίου και της παρέας του. 

 

 

 

 

You May Also Like