Παντελής Παντελίδης: Η ιστορία του τραγουδιστή – φαινόμενο , ο μέντοράς του και η σημαδιακή μέρα που έφυγε από την ζωή πριν τρία χρόνια !

Το παιδί που γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1983 στην Αθήνα είχε αρχίσει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. Μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια είχε κάνει μεγάλα βήματα και είχε καθιερωθεί στη νύχτα.

Ήταν αυτοδίδακτος και δεν είχε καμία μουσική παιδεία. Ο δρόμος που είχε επιλέξει στην αρχή για να βγάζει ως προς τα ζην, δεν ήταν αυτός του τραγουδιού αλλά το Πολεμικό Ναυτικό. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να κυνηγήσει το όνειρό του. Άπιαστο όνειρο, επίσης, στάθηκε και το ποδόσφαιρο. Οι φίλοι του λένε, ότι ήταν πολύ καλός στη μπάλα, αλλά ένα πρόβλημα υγείας, δεν του επέτρεψε να αλωνίζει τα γήπεδα ως επαγγελματίας.

Είναι ερωτευμένος, χωρίζει και γράφει το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» . Και κάπως έτσι μας συστήνεται μέσω… youtube! Το video γίνεται viral, όλοι τραγουδούν τους στίχους τους και το όνομά του αρχίζει να ακούγεται. Ήταν η προσωπική του ιστορία! Σχεδόν όλοι ταυτίζονται μαζί του. Αυτό το τραγούδι, γραμμένο σε στίχους και μουσική δική του, του ανοίγει την πόρτα της δισκογραφικής εταιρείας.

Παρά την τεράστια δημοτικότητα που αποκτά, ο Παντελής δεν υποκύπτει στα παιχνίδια της δημοσιότητας. Απέρριπτε τις συνεντεύξεις, τις φωτογραφίσεις και έκανε την δουλειά του. Απέκτησε φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως τον Αντώνη Ρέμο, που τον αποκαλούσε «αδερφό», τον Βασίλη Καρρά που τον είχε σαν πατέρα, τον Κώστα Μπερτάκη, ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων αλλά και μέντορά του. Πολύ καλή σχέση είχε και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Παντελής Παντελίδης δεν πρόλαβε να χαρεί, δεν πρόλαβε να ζήσει, δεν πρόλαβε να χορτάσει, όσα απέκτησε! Το νήμα της ζωής του κόπηκε στις 08:20 της 18ης Φεβρουαρίου σε μια διασταύρωση και μαζί του μπήκε τέλος και στο όνειρο.

Είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, Αθηνά, για την οποία έγραψε και το ομώνυμο τραγούδι.Έχει δύο ακόμα αδέρφια, τον Φίλιο και τον Κωνσταντίνο. Ο πατέρας του, Σταύρος, διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στη Νέα Ιωνία. Ο Παντελής πήγαινε πολλές φορές εκεί. Τα video του είχαν εκατομμύρια «χτυπήματα» στο youtube.Πριν γίνει γνωστός, τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά τιτλοφορήθηκε «Αλκοολικές Οι Νύχτες», κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιο.

Την επόμενη μέρα από εκείνη που έχασε την ζωή του σε τροχαίο θα έκανε πρεμιέρα στο «Teatro» με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Αλλά δεν πρόλαβε να ακούσει το χειροκρότημα…

πηγή : newspistol.gr

You May Also Like