Επίθεση Γουμενίδη σε Τσίπα για τον Πάνο Κιάμο

Πονοκέφαλο και μάλιστα έντονο προκάλεσε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου και εκδότη του patragossip, Ηλία Τσίπα, για το επαγγελματικό μέλλον του Πάνου Κιάμου, σύμφωνα με το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει και τον χειμώνα στο Posidonio, αφού έχει αρκετές άλλες προτάσεις στα χέρια του. 

Αυτό διάβασε, μεταξύ πολλών άλλων και ο συνάδελφος Νάσος Γουμενίδης, ο οποίος όχι μόνο προχωρά στην διάψευση του εν λόγω ρεπορτάζ, αλλά τον «στολίζει» από πάνω μέχρι κάτω. Μάλλον, θα έχει τους λόγους του.

Τον οποίον Τσίπα, βέβαια, για να μην θεωρηθούμε ως κακεντρεχείς τύποι και με προκατειλημμένη διάθεση, οφείλουμε να πούμε ότι δεν κατονομάζει. Αλλά αν αναλογιστούμε ότι μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ηλ.Τσίπας ήταν που με αποκλειστικό δημοσίευμα μέσα από το προσωπικό του blog, το tsipasblog.gr, αναφέρθηκε στους μεγάλους της νύχτας, που βρίσκονται στα πόδια του Κιάμου, εύκολα συμπεραίνουμε ότι o Γουμενίδης αυτόν έχει βάλει στο στόχαστρο. 

Ο Νάσος Γουμενίδης, σε άρθρο του με τίτλο «Μην ακούτε βρόμες. Η αλήθεια για τον Κιάμο και το Ποσειδώνιο», τονίζει ότι σε αντίθεση με κάποιες «ιστοσελίδες αμφιβόλου ποιότητας και αισθητικής και παπαγαλάκια… φτηνά του 20ευρου», ο «Κιάμος δεν φεύγει από το Posodonio». 

Διαβάστε τι γράφει:

Διαβάζω εδώ και τρείς περίπου εβδομάδες σε ιστοσελίδες αμφιβόλου ποιότητας και αισθητικής-υποχρεωτικά τις βλέπω κι αυτές ελέω δουλειάς- ότι ο Πάνος Κιάμος φεύγει απο το Ποσειδώνιο.

Τη μία μιλάει με τον Μαροσούλη… την άλλη με τον Πριόβολο, την άλλη με τον «τυχαρπαστόπουλο». 

Αποτέλεσμα;

Να έχει δημιουργηθεί μια βρώμα ότι ο καλλιτέχνης έχει θέμα με την διεύθυνση της επιχείρησης. Και γι΄αυτό τον λόγο ψάχνεται να την κοπανήσει. 

Λοιπόν για να τελειώνουν τα παπαγαλάκια… και τα φτηνά του 20ευρου δημοσιεύματα… και συνάμα να σταματήσει η λάσπη στον ανεμιστήρα… σας ενημερώνω… ότι. Τίποτε απο τα παραπάνω δεν ισχύει και είμαι σίγουρος ότι οι επιχειρηματίες που ακούγονται στα «ρεπορτάζ» έχουν ενοχληθεί με την εμπλοκή των ονομάτων τους.

Η αλήθεια;

  1. Ο Κιάμος έχει συμβόλαιο με την επιχείρηση και για την επόμενη σεζόν.
  2. Ο Κιάμος είναι πολύ ικανοποιημένος απο την μέχρι τώρα συνεργασία του μιας και δεν έχει χάσει ούτε ένα μεροκάματο. Σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες που δουλεύουν διήμερα αυτή την εποχή και πληρώνονται έναντι ένα μεροκάματο. Για να μην γράψουμε ότι πληρώνουν και μέρος της ανακαίνισης των χώρων που εμφανίζονται…
  3. Ο Κιάμος ήδη σχεδιάζει την επόμενη ημέρα στο Ποσειδώνιο και έχουν μπεί στο τραπέζι της συζήτησης με την διεύθυνση της επιχείρησης μια σειρά απο νεωτερισμοί που θα βοηθήσουν σε δυο τομείς.

Η πρώτη αφορά στη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών του Ποσειδωνίου πρός τους πελάτες του…. και η άλλη στην περαιτέρω προώθηση του νέου σχήματος που αναμένεται να συζητηθεί πολύ…

You May Also Like