Η απάντηση Στέφανου Οικονόμου στον Καραφώτη, για την αποχώρηση του

“Αποφάσισε, ενάντια σε αυτό που θεωρεί επαγγελματισμό και αγάπη για το τραγούδι, να εγκαταλείψει την επιχείρηση και την υπόλοιπη παρέα”…

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η ανακοίνωση του Κώστα Καραφώτη, ότι αποχωρεί από το Θερινό Χάραμα, γιατί είναι ιδιαίτερα καυστική

Με μία ανάρτησή στο Facebook, στην επίσημη σελίδα του νυχτερινού κέντρου, ο ιδιοκτήτης του χώρου Στέφανος Οικονόμου, δίνει τη δική του απάντηση, που συνοψίζεται στη φράση: “Μας λυπεί βέβαια που ο κ. Καραφώτης αποφάσισε, ενάντια σε αυτό που θεωρεί επαγγελματισμό και αγάπη για το τραγούδι, να εγκαταλείψει την επιχείρηση και την υπόλοιπη παρέα”.

Παράλληλα εξηγεί τον λόγο που διέκοψε τη συνεργασία με την Χριστίνα Σάλτη,  αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια του σχήματος (Βιολέτα, η Λιλά και η Δέσποινα).

Η ανάρτηση του :

Φέτος επιλέξαμε να μεγαλώσουμε την παρέα μας προσκαλώντας τον Κώστα Καραφωτη, την Χριστίνα Σαλτη, τη Βιολέτα Ντάγκαλου, τη Μαρία Ζούκα, την Λιλά Τριαντη και τη Δέσποινα Τάτα, τον πρωτοεμφανιζόμενο Ακή Παπαδόπουλο και τον Νίκο Σταυρόπουλο. Η Χριστίνα Σάλτη, μια τραγουδίστρια με ωραία φωνή, που δυστυχώς δε μας έδωσε τη δυνατότητα να την ακούσουμε.. χάριζε τα τραγούδια στο κοινό… εμείς όμως θέλαμε να χαρούμε τη φωνή της !!! Η Βιολέτα, η Λιλά και η Δέσποινα δροσερά κορίτσια, που όμως η γειτονιά της καρδιάς μας δεν έγινε και της δικιά τους. Να ευχαριστήσουμε και τον Ακή για τη βόλτα του στα σοκάκια του Χαράματος. Και βέβαια τον Κώστα Καραφώτη που αποδέχθηκε την πρόταση συνεργασίας μας και μας τίμησε με τη παρουσία του. Χαρήκαμε όλως ιδιαιτέρως που το Χάραμα έγινε η αιτία και ο τόπος της γνωριμίας με τους παραπάνω καλλιτέχνες. Μας λυπεί βέβαια που ο κ. Καραφώτης αποφάσισε, ενάντια σε αυτό που θεωρεί επαγγελματισμό και αγάπη για το τραγούδι, να εγκαταλείψει την επιχείρηση και την υπόλοιπη παρέα των Γρήγορη, Αχιλλέα, Μαρίας και Νίκου… Να τους ευχηθούμε από καρδιάς καλή συνέχεια … και ίσως καλή μελλοντική μεταξύ τους συνεργασία. Πάντα κερδίζει το τραγούδι, η αγάπη, ο σεβασμός στο κοινό.

Με εκτίμηση Στεφάνος κ Ηλίας Οικονόμου

You May Also Like