Ανακοίνωση-απάντηση του Π.Βασιλειάδη για την Πάολα και τις πλημμύρες του Σαββάτου : “Υπεύθυνοι να απαντήσουν είναι οι δημόσιοι φορείς”!

Άνοιξαν κυριολεκτικά οι ουρανοί στο νυχτερινό κέντρο Volcano, στο Δρέπανο, που ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει η Πάολα, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα τόσο αυτή, όσο και ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας του Έναστρον, με τον οποίον θα συνεργαστούν τον χειμώνα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και 1000 ακόμη άτομα-θαμώνες που είχαν είχαν πάει να την δουν, να μείνουν για τρεισήμισι ώρες περίπου εγκλωβισμένοι.

Η είδηση αυτή, έκανε τον γύρο της Ελλάδας και έλαβε την (αναμενόμενη) δημοσιότητα .Βέβαια πίσω της κρύβονται και πολλές φωνές διαμαρτυρίας για τους πραγματικά υπαίτιους της κατάστασης, που θα μπορούσε να είχε χειρότερες προεκτάσεις. 

Για τον σκοπό αυτό, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο επιχειρηματίας του κέντρου, Παναγιώτης Βασιλειάδης,
ναι μεν ευχαριστεί τους δημόσιους φορείς για το γεγονός ότι έφτασαν εγκαίρως, τους οποίους όμως κατονομάζει για το “μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην υπόγεια διάβαση -δρόμο κατά την αποχώρηση των αυτοκινήτων”.

Τέλος, μας ενημερώνει ότι το ραντεβού μεταφέρεται για αυτή την Παρασκευή, 19 Ιουλίου.

Αναλυτικά :

“Ένα μέγαλο συγνώμη για την μεγάλη ταλαιπωρία που υποστηκατε χωρις να φταίμε τόσο,αφού έχει να κάνει με τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας και τις συνεπειες αυτών!!!!Γνωριζαμε ότι υπήρχε πιθανότητα βροχης όχι ομως νεροποντής….
Το VOLCANO μας, το στολίδι της πόλης ανταποκρίθηκε άψογα(πλην ελαχίστων ακίνδυνων εξαιρέσεων) οπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο υπαίθριο κέντρο διασκέδασης αφού δεν κινδύνεψε ούτε δευτερόλεπτο ΚΑΝΕΙΣ χάρη στην ετοιμότητα και τη βοήθεια του προσωπικού το οποίο και ευχαριστούμε..!!!

Ένα πολυ μεγάλο ευχαριστω και στην Πυροσβεστική που έφθασε εγκαιρως και συμπλήρωσε τον εξοπλισμό μας για την πιο γρήγορη άντληση των υδάτων όπου χρειαζόταν από την νεροποντή…

Για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην υπόγεια διάβαση -δρόμο κατά την αποχώρηση των αυτοκινήτων ,υπεύθυνοι να απαντήσουν είναι οι δημόσιοι φορείς που είναι αλήθεια ότι έφθασαν αμέσως με αρκετές δυνάμεις και αποτελεσματικά …!!

Όσο για το φαινόμενο ΠΑΟΛΑ, που κατάφερε να συγκεντρώσει χιλιαδες κόσμο υπό βροχή υπεύθυνοι να απαντήσετε είστε ΕΣΕΙΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!”

You May Also Like