Το λες και… μπαμ! Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στην Πάτρα

Η πληροφορία που κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες ως φήμη, παίρνει σάρκα και οστά. Σύμφωνα με αυτήν, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, επιστρέφει ύστερα από δύο χρόνια στη γενέτειρά του, με αφορμή την εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει στο Mabrouk της παραλίας Μποζαιτίκων την Παρασκευή 2 Αυγούστου. 

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το instagram ο εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης και επιστήθιος φίλος του, Πέτρος Φούφουλας. 

Επειδή, όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για ένα project πολύ υψηλών προδιαγραφών,  οι  επιχειρηματίες Δημήτρης και Πέτρος Φούφουλας, που θα αναλάβουν τη διοργάνωση, θα κάνουν τα πάντα, για να υλοποιηθεί ο στόχος τους και να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών. Αφενός του κόσμου, που τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, αφετέρου του λαϊκού τραγουδιστή, ο οποίος τους κάνει πράξει την φράση “Οι φιλίες στη δουλειά μπορούν να εξελιχθούν”.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το patragossip, το stage θα στηθεί δίπλα στη θάλασσα, ο ήχος και τα φώτα θα είναι από την Αθήνα, ο χώρος θα διαμορφωθεί με καναπέδες και τραπέζια, ενώ το κερασάκι της τούρτας θα είναι ο ερχομός του Οικονομόπουλου με σκάφος. Όπως, δηλαδή, κάνει στις συναυλίες του σε Ρόδο και Μύκονο. 

Να σκέφτεσαι πως θα είναι κάτι το μοναδικό, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στη Πάτρα!

 

 

You May Also Like