Πάτρα : Με “συνταγή” Βουτυράκου το νέο νυχτερινό κέντρο, που θα θυμίζει Πύργο του Άιφελ

Μετά το αποκλειστικό θέμα του patragossip για το νέo, σημαντικό άνοιγμα τη νέα χρόνια, που θα έχει να κάνει με το χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, από μεριάς της πετυχημένης 6μελης ομάδας που βρίσκεται πίσω από τα καταστήματα εστίασης Yayaz-Macao, άρχισαν και οι πρώτες ερωτήσεις : Που θα βρίσκεται, πως θα λέγεται, τι στυλ θα ακολουθήσει, πόσες μέρες θα λειτουργεί, πότε θα κάνει πρεμιέρα..

Από το ρεπορτάζ που κάναμε προκύπτει ότι :

-Το μαγαζί θα εδρεύει στο πιο κεντρικό δρόμο της Πάτρας, επί της οδού Αγίου Ανδρέου 74 και Γεροκωστοπούλου (εκεί που βρισκόταν το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαδημάτου)

-Η πρόσοψη του θα θυμίζει έντονα αυτή που πύργου του Άιφελ. Εξου και η ονομασία του AIFEL. Στο άκουσμα του ονόματος, μάλιστα, αρκετοί το συνέδεσαν με το πασίγνωστο νυχτερινό κέντρο της οικογένειας Βουτυράκου στο Γκάζι της Αθήνας, το Tokyo Theater. Όπως στο TOKYO, έτσι και σε αυτό, το όνομα, η είσοδος κυρίως και η διακόσμηση του γενικότερα, είναι σαφώς επηρεασμένα από μια άλλη κορυφαία πόλη του κόσμου. Το Παρίσι, γνωστό και ως η Πόλη του φωτός. 

– Θα είναι χωρισμένο με 3 διαζώματα, θα έχει ύψος 10 μέτρα, θα είναι μόνιμα φωτισμένο και θα φαίνεται από κάθε γωνιά της πόλης. 

-Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμο

-Η φιλοσοφία λέει : Μεγάλα πράγματα, μεγάλα budget. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και κορυφαία ονόματα Ελλήνων τραγουδιστών που θα φέρνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

You May Also Like